A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXIII)

luni, august 15, 2022 12:20

Romania PSD-ista5 februarie 2021

În 1990, criminalul KGB-ist Ion Iliescu promitea unei turme imbecilizate de mămăligari, cu creierii spălaţi de comunişti, o veşnică proprietate de stat “asupra mijloacelor de producţie”, deoarece statul erau “ei”, foştii comunişti, securişti, kgb-işti şi alte asemenea lighioane. Evident, lighioanele în cauză ştiau foarte bine că proprietatea de stat înseamnă faliment şi distrugere, ştiau foarte bine că se va alege praful de “mijloacele de producţie”, dar asemenea “fleacuri” n-au contat în faţă argumentului suprem pentru comuniştii din eşalonul al II-lea al Partidului Comunist Român, veniţi la putere în decembrie 1989. Care era acest “argument suprem”? Ei bine, argumentul suprem în raţionamentul lor criminal a fost acumularea bogăţiei, deţinerea puterii economice, din ea derivând şi puterea lor politică ulterioară. Cu alte cuvinte, au ras economia românească pentru putere: economică şi politică. Evident, în această dramă pentru România, au avut nevoie de figuranţi. Iar aceştia au fost votanţii PSD = ciuma roşie, amăgiţi cu lozinci – “Nu ne vindem ţara!” – şi prostiţi cu mici atenţii electorale (o pungă de mălai, o găleată roşie cu trei trandafiri etc.).

Mai aveau nevoie de ceva, distrugătorii economiei româneşti. Aveau nevoie de un ţap ispăşitor. Doar nu erau atât de proşti să-şi recunoască propriul jaf (de exemplu, criminalul KGB-ist Ion Iliescu n-a recunoscut niciodată că a crescut la sânul său, de fapt al Moscovei, o ditamai mafie). Şi l-au găsit rapid pe acel ţap ispăşitor: democraţia. Că ceea ce a fost în România după 1989 nu se poate numi democraţie occidentală, autentică, de la mama ei de-acasă, nici n-a mai contat în ochii mămăligarilor votanţi de ciume roşii. Iar această turmă de imbecili, care chiar a pus botul la minciunile ciumei roşii, şi-au găsit rapid paradisul pierdut: dictatura comunistă. Au uitat brusc teroarea Securităţii, frigul, foamea, întunericul, cenzura şi restul şi au devenit nostalgicii unei lumi văzută ca o contrapondere la jaful pesedist. Ce mai conta că economia comunistă se baza pe CAER (grupul statelor comuniste), dispărut în 1990, pe tot soiul de dictaturi africane şi musulmane, cu care România comunistă, izolată de Occident, făcea schimburi comerciale, dictaturi care au cam dispărut şi ele. Iar izolaţionismul total este catastrofal pentru orice ţară. Da’ cum să ştie aşa ceva fostul colhoznic analfabet sau ţiganul votant al PSD. Singurii care ştiau era cei din elita PSD, dar cum să le spui proştilor adevărul?! Nu te mai votează după aceea, ba mai mult, poţi ajunge rapid la Târgovişte să vezi cum stă treaba cu plutonul de execuţie, pentru “genocid asupra României”.

Aşadar, proprietatea privată este bună numai când e vorba de averile PSD-iştilor, obţinute prin jaf şi furt. Atunci proprietatea este sfântă. Când e vorba de proprietatea adevărată, a celor jefuiţi de comuniştii veniţi pe tancurile sovietice, urmaşii comuniştilor, PSD-iştii, îşi schimbă brusc părerea despre proprietate, spunând, ca să-l citez pe tătucul mafioţilor din PSD, Ion Iliescu, ceva de genul “proprietatea este un moft”. Aşa o fi, doar că Românica a fost primită în NATO şi UE doar pentru că şi-a dat cuvântul să respecte proprietatea. Da’ ce mai contează cuvântul la statul român, ajuns mafiot de când este regulat constant, din toate poziţiile, de găştile lui Ion Iliescu, Adrian Năstase sau Liviu Dragnea.

Citeşte continuarea aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu