A şaptea dimensiune pe Facebook (DCIX)

vineri, august 12, 2022 7:05

Coreea comunista28 ianuarie 2021

Curaj, tovarăşi! Mergeţi în Coreea de Nord! Scăpaţi de capitalism, de cip-uri, de americani, de UE, de toate. Acolo o să trăiţi ca-n sânul lui Karl Marx: evreul beţivan şi aurolac, ce-a inventat comunismul, deşi în toată viaţa lui de căcat a trăit din banii prietenilor şi rudelor. Exact ca asistaţii finanţaţi de neocomuniştii din România, adică de muiştii criminali, interlopi, corupţi, hoţi , bandiţi şi tâlhari adunaţi în grupul terorist cu acronimul PSD = ciuma roşie.

Şi un comentariu la această postare.

Comunismul a fost cea mai dăunătoare ideologie, inventată de mintea criminală a evreului Karl Marx, iar ajutorul de cizmar Ceaşcă, tiranul analfabet, demagog şi fudul, a fost răul absolut pentru această ţară.

Nostalgicii comunismului criminal, aveţi dreptul să vă mutaţi în Coreea de Nord, dar biletul de avion este doar dus, înapoi nu vă mai puteţi întoarce din “Raiul comunist”, pe care-l veţi savura până la moarte.

30 ianuarie 2021

Justiţie americană versus injustiţie românească

Justitia la slitul penalilor din PSD

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu