A şaptea dimensiune pe Facebook (DCX)

vineri, august 12, 2022 17:38
Posted in category Mass-media

BOR, secta criminala2 februarie 2021

Conform cu gândirea criminală a mafioţilor din BOR, dacă un popă ucide un copil, totul este în regulă: copilul ajunge în RAI (o invenţie a popimii criminale), iar cei care pun la îndoială caracterul criminal al BOR trebuie arşi pe rug.

Dar popii sunt finanţaţi din bani publici, deşi, cică, România este stat laic (hăăă, hăăă, hăăăă). Păi, să zicem că, din cauza unui profesor, un copil moare. Realizaţi cam ce păţeşte respectivul. Dar, după cum vedem, dacă din cauza unui popă un copil moare, nu-i nicio problemă. Ba, conform doctrinei criminale a borâţilor, i s-a făcut un serviciu acelui copil, care-a ajuns botezat în rai, iar nebotezat ar fi înfruntat iadul BOR-ului românesc, adică ar fi trăit şi ar fi cotizat, nu-i aşa, la averea BOR.

Şi dacă tot veni vorba de averea BOR, această avere, ascunsă muritorilor, este undeva pe la 3 (trei) miliarde de euro. Popii nu plătesc impozit, salariile sunt plătite de stat, mai fac o căruţă de bani din tot felul de slujbe, cununii, botezuri etc., mulţi dintre ei, din plictiseală, se mai ocupă şi cu alte afaceri care le aduc alţi bani, trai neneacă pe spinarea proştilor.

În aceste condiţii, cum să nu-ţi fie frică de civilizaţie. Dacă România ajunge precum Cehia (80% sunt atei acolo) sau Franţa (60% atei) sau …, ce face popa?! Trebuie să meargă la muncă, să înveţe o meserie etc. Păi, nu-i mai simplu să spui poveşti proştilor?! Să-i ameninţi că dacă nu-ţi marcă banul ajung în iad!?

Bine le-a mai zis Eminescu, ăla de a murit sărac, chiar dacă era un geniu, pe când un popă de pe vremea aia sigur era un bogătaş lacom şi ticălos, precum popii de astăzi.

Care-i contribuţia BOR la progresul României în ultima sută de ani? Zero! Ba chiar e cu minus, în sensul în care BOR a tras înapoi această ţară, şi-o trage şi astăzi, spre a le fi bine popilor îmbuibaţi şi lacomi.

Opriţi finanţarea BOR din bani publici!

Mihai Eminescu: Împărat şi proletar

Religia – o frază de dânşii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug,
Căci de-ar lipsi din inimi speranţa de răsplată,
După ce-amar muncirăţi mizeri viaţa toată,
Aţi mai purta osânda ca vita de la plug?

Cu umbre, care nu sunt, v-a-ntunecat vederea
Şi v-a făcut să credeţi că veţi fi răsplătiţi…
Nu! moartea cu viaţa a stins toată plăcerea –
Cel ce în astă lume a dus numai durerea
Nimic n-are dincolo, căci morţi sunt cei muriţi.

2 februarie 2021

Opozantii criminalului Vladimir Putin sunt asasinati unul cate unul

Putin, noul Stalin al Rusiei

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu