A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXI)

duminică, august 14, 2022 11:48
Posted in category Mass-media

Petre Daea, din clanul Nastase3 februarie 2021

Cum a furat Petre Daea, finul Danei Năstase, soţia puşcăriaşului Adrian Năstase, ţăranul român şi statul român, adică pe noi toţi

Cine este Petre Daea? Fostul ministru al Agricultirii, adus în funcţie de doi mafioţi ai PSD = ciuma roşie: prima dată de Adrian Năstase, apoi de alt puşcăriaş, Liviu Dragnea. Cu alte cuvinte, PSD fiind partidul puşcăriaşilor, adică al celor care au făcut rău semenilor, era clar că această grupare interlopă cu acronimul PSD va transforma statul român într-un stat mafiot. Un articol din 2004 pe această temă.

Noul ministru al Agriculturii (din 2004 – n.m.) este finul mafiei grâului

În septembrie 2001, guvernul Canadei a alocat României un grant de 1,9 milioane dolari, pentru instituirea sistemului de gradare a cerealelor de panificaţie, adică de difrenţiere calitativă. Titularul proiectului a fost firma Agreeteam Consulting Canada, reprezentată de Antoni Nizici.

Citeşte continuarea aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu