A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXV)

marți, august 16, 2022 16:49
Posted in category Locale, Mass-media

Botosani7 februarie 2021

Probabil, criminalul are 7 clase, dacă nu chiar 5, şi n-a învăţat nicio meserie, deoarece “a învăţa” este un verb care se conjugă extrem de greu, mai ales dacă ai rahat în creier şi negru în inimă.

Citeam o ştire din urmă cu nişte ani, în care se spunea că doar 10% din populaţia cu vârsta între 18 şi 65 de ani din judeţul Botoşani lucrează legal (şi ăştia la stat, probabil; adică la … stat). Ce fac ceilalţi 90%? Păi, noroc de UE, că se mai poate pleca afară, la muncă, şi noroc de indemnizaţia socială.

În schimb, mafioţii din PSD sunt votaţi de fiecare dată în judeţul Botoşani. Ce contează c-au furat!

Şi încă ceva: justiţia de rahat l-a condamnat la … pedeapsa minimă deoarece a avut o atitudine sinceră (hăăăă, hăăăă, hăăăă). Adică doi ani va fi supravegheat (de sfântu’ duh). Bun, sentinţa Judecătoriei a fost atacată şi cazul va ajunge la Curtea de Apel Suceava.

Cică pe acest aurolac l-a părăsit iubita şi de aceea a făcut ce-a făcut. Aşa, şi? De ce nu s-a sinucis?! Aşa fac adevăraţii bărbaţi! Păi, ăsta, dacă se căsătoreşte şi-l părăseşte soţia, ce face? Ucide vecinul, dă foc la casă?

„Măreţia unei naţiuni poate fi judecată prin felul cum îşi tratează animalele.” (Mahatma Gandhi)
Quod erat demonstrandum.

Şi un comentariu la această postare.

Ăsta a studiat şi religie în şcoală (se studiază de la clasa I). Religie ortodoxă, evident. Şi ce caracter a devenit! Ce (ne)om! Nici nu-i corect să-l etichetezi “animal”, deoarece animalele nu fac rău, nu atacă pe nimeni (dacă nu le invadezi habitatul). Singurii care fac rău intenţionat sunt oamenii!

“Deseori îmi pare rău că Noe şi gaşca lui n-au ratat arca aia…” (Mark Twain)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu