A şaptea dimensiune pe Facebook (DXLVI)

sâmbătă, mai 28, 2022 6:37

Ratia de portocale in comunism11 octombrie 2020

Tovarășa vânzătoare, dați câte una să ajungă la toți! Ia nu vă mai împingeți ca sălbaticii! Ce dracu, n-aveți un pic de demnitate?

Cristi Aurel: „În ceauşism:

– telefonul fix pentru care trebuia sa astepti 2-3 ani ca sa te cupleze cu vreun vecin, vecin dupa care trebuia sa astepti ca sa termine convorbirea si cu care nu mai aveai niciun secret, fiindca iti ascultai unul altuia convorbirile, in asteptarea tonului de apel.

– pe vremea lui Pingelică: 2 ore de caldura pe zi, 8 ore de curent, 4 ore de apa rece si 2 ore de apa calda (odata la doua zile), 2 ore de program TV, fara medicamente, cu alimente de baza pe cartela, pantofi de mucava si haine de cacat.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu