A şaptea dimensiune pe Facebook (DXLIII)

marți, mai 17, 2022 7:26
Posted in category Mass-media

Jurnalista Rusia4 octombrie 2020

Jurnalista rusă Irina Slavina, editor la o mică publicație independentă, și-a dat foc, vineri, în fața unui sediu al Ministerului de Interne din Nijni Novgorod, după ce poliția i-a percheziționat apartamentul și i-a ridicat computerul și documente, arată BBC.

Cu puțin timp înainte de gestul extrem, Irina Slavina a scris pe Facebook: „Vă rog să dați vina pe Federația Rusă pentru moartea mea”. Autoritățile au confirmat că trupul ei a fost găsit cu arsuri grave.

Înainte să moară, Slavina a povestit că poliția i-a intrat în apartament joi pentru a căuta materiale legate de grupul pro-democrație Open Russia. Polițiștii i-au confiscat computerul și documente.

Jurnalista rusă și-a dat foc pe o bancă din strada Gorky, unde se află biroul Ministerului de Interne din orașul Nijni Novgorod.

Într-o înregistrare video, un bărbat este văzut în timp ce aleargă spre femeie pentru a ajuta la stingerea flăcărilor. Ea îl împinge în mod repetat în timp ce el încearcă să-și folosească haina pentru a opri focul, înainte ca ea să cadă în cele din urmă la pământ, scrie BBC. (newsweek.ro)

Şi un comentariu pe această temă.

Un text ceva mai vechi, dar cu parfum de actualitate pentru unii spălaţi pe creier de Mafia TV (Antena 3 şi România TV).

Mamă, ce-l mai lung unii în cur pe KGB-istul criminal, dictatorul sadic, ucigaşul în serie, piticul porno Vladimir Putin! Ce contează pentru aceste jeguri că acest KGB-ist criminal şi-a trimis gorilele, în 2009, în Basarabia – pământ românesc, să-i măcelărească pe români! Ce contează că a ordonat asasinarea multor ziarişti şi oameni politici din opoziţie! Ce contează că în Rusia criminalului Putin, dacă eşti om de afaceri, ai două opţiuni: cotizezi la puşculiţa lui Putin sau ajungi în puşcărie. Iar dacă ai proasta idee de a fugi din ţară, sfârşeşti otrăvit de criminalii trimişi de acest Odios peste tot în lume.

Cred sincer că o parte a “boborului” nu merita nimic din ce există astăzi: libera circulaţie, televiziune prin cablu, magazine pline cu de toate, internet, telefoane de ultimă generaţie, televizoare ultimul răcnet, maşini pentru tot cocalarul şi toată piţipoanca etc. Ajungea un ghetou ca în Rusia lui Putin.

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu