A şaptea dimensiune pe Facebook (DXLII)

duminică, mai 15, 2022 6:22
Posted in category Mass-media

Fratii Negoita, adevarati mafioti PSD-isti1 octombrie 2020

Şi-o fi plătit mafiotul Negoiţă datoriile la stat (adică la noi toţi) de vreo 200.000.000 de euro?

Şi un articol din 2011.

În perioada 2001 – 2004 s-au pus bazele clanurilor care şi azi fac legea în România. Din aceste clanuri fac parte judecători, procurori, avocaţi, notari, poliţişti, consilieri locali, primari, capul fiind un interlop cu relaţii în sfera politică. În povestea reală de mai jos, preluată din ‘Academia Caţavencu’ (2009), capul este afaceristul Ionuţ Negoiţă, fratele şi asociatul deputatului PSD Robert Negoiţă.

Privind odată la tembelizor, pe Realitatea TV, l-am auzit pe acest Robert Negoiţă vorbind. În limba română. Făcea atâtea greşeli de exprimare încât ‘succesurile’ de care s-a făcut atâta tam-tam este o greşeală nevinovată. Din întâmplarea de mai jos se poate înţelege şi ce justiţie europeană (hă, hă, hă) avem.

În Republica Bananieră România funcţionează încă PCR-ul (pile-cunoştinţe-relaţii), una din marile crime ale dictaturii comuniste fiind corupţia generalizată în care au trăit românii pe vremea cizmarului, atunci când orice se putea rezolva, pe lângă lege, dacă aveai cunoştinţele potrivite. Probabil numai dacă ar intra la puşcărie măcar 25% dintre cei ce formează categoriile profesionale amintite mai sus ar fi şanse ca noi, românii, să avem o justiţie pentru care ‘dreptatea’ este noţiunea de bază. Dar haideţi să vedem cum se poate fura proprietatea în România, proprietate ‘garantată de stat’ (hă, hă, hă).

Cum să vinzi un oraș pentru imobiliare (I)

Continuarea articolului aici.

30 septembrie 2020

Dana Budeanu nu prea are cum să-l refuze. Mafiotii adevărați iau 1,69% la alegeri. Doar tocilarii iau 45%. (kmkz.ro)

Tariceanu versus Dana Budeanu

30 septembrie 2020

Şi eventual o Uniune fără sudul (Fanarul) României, ţiganizat şi roşu.

UE fara Ungaria si Polonia

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu