A şaptea dimensiune pe Facebook (I)

luni, iunie 1, 2020 15:58
Posted in category Mass-media

A saptea dimensiunePagina de Facebook a site-ului A şaptea dimensiune, vedeţi aici, are astăzi, 1 iunie 2020, ora 15:15 (aproximativ), 23.562 de like-uri şi 26.817 urmăritori.

Din păcate, din cauza raportărilor unor postaci, plătiţi sau nu, această pagină este complet blocată, fiind în imposibilitatea de a mai posta ceva pe ea şi, mai mult, nu pot nici distribui nimic în ea. Angajaţii de la Facebook, români probabil, s-au arătat foarte deranjaţi de unele texte şi poze postate de mine, aşa încât m-au ameninţat că-mi închid pagina.

Am şi două conturi pe reţeaua de socializare sus-amintită, unul aici şi celălalt aici, al doilea fiind creat pentru că, între anii 2017-2019, am fost mai mult blocat pe contul principal şi, de aceea, mi-am creat unul de rezervă. Tot astăzi, 1 iunie 2020, situaţia conturilor este următoarea: contul principal (primul) este blocat 3 zile, începând de astăzi, din cauza unui text pe care o să-l citiţi ceva mai jos, iar al doilea cont este blocat 30 de zile, dintre care au trecut 12 şi mai sunt vreo 18, dacă nu greşesc, din cauza unei poze pe care, uşor modificată, o s-o vedeţi pe această pagină.

De aceea, m-am gândit să-mi salvez textele şi pozele (filmele mai văd) pe server-ul unde am găzduit site-ul, deoarece se poate întâmpla ce-i mai rău, adică cei de la Facebook să-mi închidă pagina.

În mai multe episoade, vor fi postate pe site toate pozele şi textele adunate în 10 ani pe Facebook, dar cu precădere în ultimii 4 ani, în ideea ca ele să rămână.

Textul pentru care am fost blocat 3 zile, astăzi 1 iunie 2020, pe contul principal, text ce însoţea un filmuleţ pe care-l puteţi vedea aici.

Jegul ăsta de Tudor Gheorghe, care l-a votat pe asasinul procurorului Cristian Panait, mitomanul hoţ şi plagiator Victor Viorel Ponta, ascultă, cu plăcere, muzica (dacă se poate numi aşa) ţiganilor, manelele. Şi se mai miră unii că România e ţiganizată la maxim. Tudor Gheorghe, gunoi, jeg, limbric ordinar, da’ ce spui de ţiganii din România care, pe ritm de manele, ne-au făcut ţara de râs, prin crime, violuri, tâlhării etc. din 2007 până astăzi, de când ţiganii ciorditori au avut liber, dacă tot au murit nişte “fraieri” în decembrie 1989 (în timp ce ţiganii erau la furat din magazine şi atunci, în timpul Revoluţiei), să circule în Occident, odată cu intrarea României în UE.

Şi 3 comentarii postate pe pagina de Facebook a site-ului legate de blocarea paginii:

(1) Dom’le, ce-a ajuns şi Facebook-ul ăsta: o cocină plină de pupincuriştii ai Ciuruitului din decembrie 1989 şi ai ciumei roşii. Mă-ntreb câţi dintre cei 26.830 care urmăresc această pagină au raportat pagina de nu mai pot să încarc nici măcar poze sau articole aici. Cred că ţara asta de căcat, România, îşi merită din plin soarta. Încă mai încearcă un Iohannis sau un PNL s-o scoată din rahat. Da’ nu merită! Ţara asta de căcat merita un preşedinte ca imbecila Dăncilă de Tiliorman, iar turma numită impropriu “poporul român” merita din plin regimul de tristă amintire al Odiosului şi Savantei de renume mondial. Ţara asta de căcat, România, nu merita să fie în UE, ci în Uniunea Medievală de lumea a 7-a Rusia – Coreea comunistă – Siria (oricum, după Siria, este ţara cu cei mai mulţi cetăţeni care au emigrat în alte ţări, în Occident mai exact, din lume).

(2) Se pare că cei de la Facebook, angajaţii români, probabil, s-au hotărât să blocheze total această pagină. Nu pot încărca nimic, nu pot distribui nimic. Cică este spam (c-aşa au raportat jegurile). Am scris şi celor de la Facebook şi, aţi ghicit, nimic. Uite-aşa devii inamicul public al gunoaielor comuniste şi neocomuniste. Dacă aceşti neoameni te raportează într-un asemenea hal la Facebook, într-o ţară liberă, imaginaţi-vă de ce sunt capabili într-o dictatură. Aceşti criminali instituie urgent cenzura şi, dacă ai scris ceva împotriva lor, eşti aruncat în temniţă sau primeşti un glonţ în cap.

Băi foştii membri ai Partidului Comunist Român care aveţi conturi pe Facebook, nu-i aşa că-i frumoasă libertatea? Puteţi raporta ce nu vă convine, îi bateţi pe “imperialiştii” americani cu propriile arme. Dacă era Ciuruitu’ nu aveaţi Facebook, dar v-aţi fi distrat uitându-vă la suferinţa românilor, în timp ce voi, jeguri ordinare, aveaţi privilegii.

Tatăl meu, care a muncit o viaţă întreagă pe şantiere (să aibă ce fura, după 1989, un Voiculescu sau Năstase), a murit în urmă cu 17 ani, beneficiind de pensie, şi aceea mică, exact 4 ani, timp în care a fost şi bolnav. Uitându-mă la profilul unor pupincurişti ai Ciuruitului îmi dau seama că ăştia ori au făcut parte din nomenclatura comunistă, adică au dat din gură, dar n-au muncit, ori au fost securişti şi au “muncit” terorizându-I pe alţii. Cu pensii babane, în timp de victimele comunismului s-au stins în mizerie, au timp de raportări pe Facebook.

În decembrie 1989 s-a scandat “Vom muri şi vom fi liberi!”. Cred că trebuie reformulat aşa: “Vom muri şi foştii comunişti şi securişti vor fi liberi şi bogaţi”. Vor avea pensii speciale şi vom munci pentru a le plăti aceste pensii. Vom fi iarăşi sclavii lepădăturilor cu secera şi ciocanul.

(3) Ca urmare a raportărilor unor gunoaie, Facebook blochează în continuare această pagină. Cică, sanchi, ar fi spam ceea ce se postează/distribuie pe https://www.facebook.com/asapteadimensiune/. O ţară de imbecili care cred că cenzura este o soluţie la prostia şi incultura lor, nu merită să existe. Pupincuriştilor ciuruitului şi ai mafiei PSD-iste le-a căzut greu la stomac nişte adevăruri clare ca lumina zilei, despre comuniştii criminali şi PSD-iştii hoţi şi mafioţi.

Pozele vor fi adăugate ulterior.

Şi poza (uşor modificată, am eliminat partea de jos) pentru care am fost blocat 30 de zile pe contul secundar de Facebook.

Activista PSD

Şi alte trei poze postate pe pagina de Facebook a site-ului asapteadimensiune.ro.

În democraţie, hoţii stau la puşcărie!

Mesaj pentru puşcăriaşul Liviu Dragnea

Banicioiu, criminalul de la #Colectiv, este parlamentar PSD. Dispretul mafiei PSD-iste fata de viata si suferinta romanilor este maxim!
Banicioiu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu