Romanii sunt pe drumul cel bun

luni, iulie 14, 2014 14:02
Posted in category Mass-media

Stema a saptea dimensiuneEste un adevăr incontestabil că țiganii sunt urâți în România și nu numai, iar vina le aparține integral. Nu poți să apreciezi niște gunoaie umane care fac numai rău: ucid, fură etc. Faptul că românii judecă în mod corect lucrurile este reflectat și de audiența avută de materialul Romania sub ocupatia tiganilor ucigasi, hoti, violatori, interlopi, publicat pe acest site. Este reacția normală și firească a unor oameni care s-au săturat de teroarea instaurată în România de clanurile țigănești. Conform refresh.ro, ce realizează un top al celor mai viralizate știri în social media, în săptămâna 7 – 13 iulie 2014, materialul amintit mai sus este pe locul 7 în România, deși a fost publicat în ultima zi a săptămânii, având: 680 share-uri, 541 de comentarii, 1238 like-uri etc. Le promit celor care intră pe acest site că n-o să-i dezamăgesc. Vă mai spun că nu sunt plătit de nimeni să scriu într-un fel sau altul (am fost acuzat de câteva ori de așa ceva), nu am fost și nu sunt membru al vreunui partid politic, nu am fost membru al Partidului Comunist Român, nu am turnat la Securitate, nu am fost urmărit de Securitate, părinții mei au fost români, iar bunicii mei, și din partea mamei și din partea tatălui, au fost în al doilea război mondial apărându-și țara, limba, tradițiile. De aceea, mă doare sufletul când văd România țiganizată zilnic, iar sute de mii de români și-au dat viața pentru ca pe acest pământ să se audă doina românească, nu țigăneli de tot felul.

Și încă o dovadă că românii sunt pe drumul cel bun: plagiatorul mitoman Ponta a fost huiduit, în lipsă, la BRD Bucharest Open 2014.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Romanii sunt pe drumul cel bun”

  1. Rusia, adevărata față | A șaptea dimensiune says:

    noiembrie 5th, 2016 at 20:47

    […] Romanii sunt pe drumul cel bun […]

Adauga un comentariu