După 5 ani și jumătate

vineri, martie 7, 2014 17:06
Posted in category Basarabia, Locale

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniPe 22 iulie 2008, apărea acest site, mai mult dintr-o joacă, în care am mers pe principiul “Să vedem cum este să ai un blog”. Postările din acea perioadă erau oarecum puerile: bancuri găsite pe net, texte de tot felul găsite tot pe net, filmulețe haioase etc. În 2009, A șaptea dimensiune a început să capete conturul de azi, prin articole ce depășeau barierele unor glumițe ieftine. Am avut și am în vedere câteva proiecte în care cred și pe care le voi continua atâta vreme cât va exista acest site. Unul dintre ele este și campania „Unirea Basarabiei cu România” și repararea unei nedreptăți istorice. Dacă vreodată Basarabia va reveni la patria mamă, meritul este al acelora care au crezut în acest proiect, printre care se află și subsemnatul.

Site-ul mi-a adus și momente de mulțumire, dar și suficiente înjurături. Două exemple sunt ceva mai la vale. După aproximativ 5 ani și jumătate de prezență pe net, câștigul cel mare a fost întâlnirea cu câțiva oameni deosebiți și oportunitatea de fi parte a proiectului ce a schimbat pentru totdeauna lumea în care trăim. Dezvoltarea Internetului este considerată de mulți mai importantă chiar decât Revolutia industrială de la sfârșitul Evului Mediu. Dacă voi fi sănatos, voi merge cu acest proiect mai departe, având deja experiența acestor ani. La 5 și jumătate, la grădiniță adică, A șaptea dimensiune mai poate crește, mergând în ciclul primar, dar ținta este facultatea. În 5 ani și jumătate, o parte din timpul meu a fost alocat acestui proiect. Poate în altă parte ar fi avut un succes mai mare, dar asta-i România: nuditate la propriu și la figurat. A șaptea dimensiune nu-și va dezamăgi cititorii. Mulțumesc celor care intră pe site și fac parte deja din familie. Dacă am fi mai mulți, sigur lumea ar fi mai bună și mai dreaptă. Iată mai jos și prima postare de pe acest blog.

Și două comentarii, nepublicate, care au fost postate pe site. Concluziile le trageți dumneavoastră.

Va salut cu respect si admiratie !Intamplator am gasit blogul dvs.navigand pe net,in cautare de informatii despre com.Havarna !
Nu v-am contactat pana cand n-am lecturat o mare parte din materialele publicate!Desigur in toate exista un inceput !Cu toate ca sunt havarnean si am o mare dragoste fata de locurile natale si oamenii locului,pana in prezent n-am reusit sa fac altceva,decat sa tin legatura cu oamenii locului si sa-i ajut cat mi-a stat in putinta !In perioada anilor 1964-1966 am fost invatator(necalificat)la Sc.gen.Tataraseni-unde director era Gogu Jitareanu !Din generatia elevilor mei preluati din cl I-a si pana in cl a III-a,fac parte printre altii:Ing.Vatamanu Ghita -casatorit cu Murareanu Simona-educatoare ambii fiind in clasa mea !Viorel Spatariu asistent medical-stabilit in Botosani,presedinte Org.Asistentilor medicali din judet(si-n prezent).M-am referit doar la ac.nume intrucat cu ei tin legatura si-n prezent !Pentru completare ,cand era iarna,eram nevoit sa stau la gazda in Tataraseni !Gazda mi-a fost fam.Ghita si Aneta Baciu-parintii ing.Ticu Baciu-stabilit in Saveni(ing.agronom).In mod succint completez si spun ca dupa perioada de invatamant la Tataraseni,m-am calificat si am lucrat ca asistent medical .Am lucrat la Disp.comunal Havarna,George Enesu si Policlinica Dorohoi pana la 05.ian.2011,cand m-am pensionat !Daca veti considera necesar si util o comunicare intre noi,va asigur de dorinta mea de colaborare !Dumnezeu sa-i ierte pe parintii nostri !Felicitari inca odata,pentru activitatea dvs.Cu stima si consideratie,C.Muraru,Dorohoi jud.Botosani

BA ASTA CARE AI PUBLICAT ACEAT ARTICOL POATE NE SPUI SI NOUA UNDE ESTE VADIM PENAL SI-N AL DOILE RAND M….E TIE SI LA TAOTA F….A TA!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “După 5 ani și jumătate”

 1. Romanii sunt pe drumul cel bun says:

  iulie 14th, 2014 at 18:50

  […] După 5 ani și jumătate […]

 2. Al patrulea de la coadă | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 31st, 2014 at 20:45

  […] După 5 ani și jumătate […]

 3. Nostagicii comunismului criminal sunt formati in bancile scolii | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 21st, 2015 at 18:47

  […] După 5 ani și jumătate […]

Adauga un comentariu