A şaptea dimensiune pe Facebook (LIII)

joi, septembrie 24, 2020 10:09
Posted in category Mass-media

Liviu Dragnea14 martie 2018

Si Hitler a incercat sa elimine, in cei 12 ani cat a fost dictatorul Germaniei (1933 – 1945), asa-zisul stat paralel, format din cei care se opuneau acestui criminal odios. Si Hitler a promis ca Germania va ajunge o mare putere mondiala si, in mai 1945, a lasat-o in ruine, orasele germane fiind bombardate masiv de aliati. Si Hitler credea ca germanii nu traiesc bine din cauza evreilor, iar in cei 6 ani de razboi (1939 – 1945) milioane de germani au ajuns „foarte bine” murind pe front sau de frig in Rusia. Si Hitler avea in jurul sau doar lingai ce nu indrazneau sa-l contrazica.

Din pacate, analfabetii ce voteaza ciuma rosie ori nu stiu toate acestea, ori nu le pasa. Partea cea mai dureroasa a problemei este urmatoarea: pentru paranoia unui dictator platesc oameni nevinovati, uneori chiar cu viata.

La adresa lui Hitler s-au organizat numeroase atentate. Evident, o parte din curajosii care dorea sa scape Germania de acest monstru au fost ucisi. Din nefericire, romanii nu par dispusi sa-si dea viata, nici macar libertatea, nici macar timpul unei iesiri in Piata Victoriei, pentru a muri cu ciuma rosie de gat. Degeaba se invata la scoala „Mesterul Manole” si ideea de sacrificiu, deoarece mamaligarul accepta sa i-o suga lui Dragnea, dar sa-si continue viata de sclav al baronilor PSD-isti, viata lui de cacat, de care n-o sa-si aminteasca nimeni peste 200 de ani. Romanica nu produce eroi, ci doar lichele ce si-ar vinde tara, si-ar viola mama pentru 100 de lei in plus la salariu. Iar cresterea de 100 de lei, evident, ca in bancurile cu prosti, va fi anulata de inflatie.

14 martie 2018

COLECTIVI-ati auzit vreodata pe borfasii din PSD interesandu-se de soarta supravietuitorilor tragediei de la COLECTIV?

I-ati auzit vreodata pe criminalii ciumei rosii interesandu-se de procesul celor vinovati de tragedia de la COLECTV?

Evident ca nu. Ba mai mult, criminalul Banicioiu, ministru Sanatatii din acea perioada, unul dintre vinovati, a fost pus pe listele electorale ale ciumei rosii la Iasi (numarul 2 pe lista) si a ajuns parlamentar, intr-un dispret total fata de suferinta si calvarul familiilor implicate in tragedia de la clubul Colectiv.

Din cate stiu, nimeni nu a fost condamnat, inca, pentru acea tragedie.

Concluzia este una singura: ciuma rosie se indeparteaza cu forta, nu prin manifestatii pasnice. Criminalii niciodata nu vor asculta vocea ratiunii, ci numai, dar numai, vocea violentei, adica ciumatilor rosii trebuie sa le vorbesti pe limba lor.

Oare nu exista in Romania 5000 de barbati curajosi care sa mearga pana la capat si sa dea de pamant cu acesti mafioti care ucid, la propriu si figurat, conationalii nostri?

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu