A şaptea dimensiune pe Facebook (XLVIII)

duminică, septembrie 6, 2020 8:00
Posted in category Mass-media

PSD = ciuma rosie7 martie 2018

Gruparea criminala si infractionala cu acronimul PSD, creata de un fost comunist, racolat de KGB in timpul studiilor de la Moscova, Ion Iliescu, a reclamat la greu, intr-o anumita perioada, aceasta pagina, asa incat, desi sunt inscris doar in grupuri anti_ciuma_rosie, nu reusesc sa stau deblocat, in a posta, comenta si distribui, in grupuri mai mult de cateva ore.

Asa incat, ieri m-am ales cu o alta blocare pana pe 13 martie 2018. Este, sa recunoastem, un progres la bolsevicii criminali. Pe timpul tovarasului Gheorghe Gheorghiu Dej, daca ziceai ceva de ciuma rosie primeai un glont in cap sau puscarie pe multi ani, temnita din care nu mai ieseai viu. Pe timpul tovarasului Nicolae Ceausescu, s-a cam renuntat la glont, primeai doar puscarie, oferta de a turna la Securitate, pierderea slujbei, copiii erau dati afara din facultati, ascultarea telefoanelor, erai urmarit de Securitate, eventual internat intr-un spital de nebuni etc., daca ziceai ceva de ciuma rosie.

Astazi, esti doar blocat pe Facebook. Multumim „oamenilor muncii” din PSD, care sunt trolii ciumei rosii, si care, platiti fiind din bani furati, isi fac niste conturi false si reclama postarile care-i strica somnul si erectia „celui mai iubit roman al anilor 2017, 2018”, condamnatul la puscarie, cu suspendare, „saracul si cinstitul” tovaras Liviu Dragnea, cel care va duce Romania pe noi culmi de „progres si bunastare”, adica vom fi depasiti, in ce priveste dezvoltarea economica, de toate tarile, inclusiv de Albania (care construieste autostrazi), dar vom fi primii in ce priveste emigratia, romanii alegand sa nu se bucure de „conditiile bune de viata oferite noua tuturor de urmasul Partidului Comunist Roman, urmasul in minciuna si izolare, Partidul Social Democrat (PSD).

9 martie 2018

Antena 3 + Romania TV = Mafia TV = televiziunile borfasilor

Ingrid Mocanu

8 martie 2018

Antena 3 + Romania TV = Mafia TV = televiziunile borfasilor

Sorin Rosca Stanescu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu