A şaptea dimensiune pe Facebook (L)

sâmbătă, septembrie 12, 2020 13:55
Posted in category Educatie

Liviu Dragnea11 martie 2018

Stiti unde se cladeste moralitatea intr-o tara? In Scoala. In sistemul educational din acea tara. Cum e in Romanica? 80% dintre cadrele didactice au votat ciuma rosie, durandu-i undeva de hotie, coruptie, minciuna, ticalosie, chiar crima (sa omori oameni in spitale cu viermi este mai mult decat crima, este genocid).

He-he, dragii mosului, cauzele sunt mult mai profunde si tin genetica alterata (de la fanarioti pana la comunisti) a unui popor care invata la scoala resemnarea, prin intermediul celei mai cretine balade populare, numai buna de creat un popor de sclavi, Miorita, desigur.

Si ar mai fi ceva: romanii nu sunt o natiune, care sa aiba niste idealuri comune, ci o adunatura pestrita, in care tiganeala, golaneala, chiulul, lenea, trandaveala, ineficienta, neorganizarea etc. se transmit, mai exact ca un ceas elvetian, din generatie in generatie.

Ce face mafiotul Dragnea astazi? Ce (nu) a invatat prin scolile unde a trecut, populate de specimene care nu au onoare, demnitate, verticalitate, punctualitate etc., valori pentru germani sau englezi, nu pentru niste tiganizati care plang si astazi dupa un tatuc ce i-a umilit in ultimul hal, tinandu-i mai rau ca pe niste animale, in intuneric, frig si foame.

Cateodata ma intreb ce-i trebuia acestui popor de ciobani, tigani, cocalari, pitipoance, grobieni, ghiolbani si abrutizati democratie si libertate, valori pentru oameni educati, nu pentru mamifere needucate. 28 de ani de invatamant (neo)comunist au adus pe lume, in pantecul fecund al patriei, ceea ce vedem astazi: o gasca de borfasi sustinuti de profesori, politisti si alte categorii, cica, educate ale natiei.

Lipseste un „i” in textul pozei (corect „sa fii”), dar sper sa nu va deranjeze. Poza am luat-o, evident, de pe Facebook.

11 martie 2018

Calin Popescu TariceanuAberaţii in mediul online (episodul 1; episod pilot nu avem)

Am remarcat în ultimii ani un hei-rup-ism fără finalitate atunci când vine vorba despre petiţiile online. Suntem îndemnaţi să semnăm tot felul de petiţii, în care se cer, de regulă, lucruri corecte, de bun-simţ, precum demisia mafiotului Tăriceanu sau altele de acest fel. Din păcate, după ce şi eu am semnat o duzină de petiţii online, nu s-a întâmplat absolut nimic. Ce rezultă de aici? Un singur lucru: în Românica mafioţii din politică au puternice dureri în fund atunci când vine vorba despre ce vor oamenii acestei ţări.

Semnarea petiţiilor online mi se pare o aberaţie şi din următorul motiv: politicienii din România, majoritatea hoţi, mafioţi şi corupţi, nu pun în aplicare rezultatele Referendumului din 2009, validat de Curtea Constituţională a României, prin care românii cereau maxim 300 de parlamentari şi parlament unicameral, pentru a se mai reduce din cheltuieli, darămite să mai ţină cont de cerinţele oamenilor exprimate printr-o petiţie online. Ba mai mult, în 2012, cu limbricul Ponta şi mafiotul Dragnea la butoane, plus chiulangiul Crin Antonescu, Parlamentul României a ajuns să numere aproximativ 600 de parlamentari (astăzi sunt în jur de 500, dacă nu greşesc), într-un dispreţ total faţă de votul românilor.

Aşa încât, în loc de semnături puse pe o petiţie online, mult mai firesc şi normal ar fi, având în vedere şoriciul de pe obrazul unor politicieni, metoda #furcisitopoare.

12 martie 2018

Sokant.ro este o cocina ruseasca, antiromaneasca, antieuropeana si antidemocratica. Sunt uluit de faptul ca unii, inclusiv cu sigla #REZIST, distribuie materiale apartinand acestui site de rahat, ce promoveaza minciuna, ticalosia, spaland ciuma rosie de pacate, dar improscandu-i cu scuipati pe toti cei care vor sa elibereze Romania de dictatura mafiei rosii. Oameni buni, prieteni, nu mai distribuiti materiale ale dusmanilor nostri de moarte, care ne-au furat totul, ne-au obligat sa emigram, ne ucid in spitale cu viermi si pe drumuri de rahat!

Vladimir Putin

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu