A şaptea dimensiune pe Facebook (XLIX)

luni, septembrie 7, 2020 7:54
Posted in category Mass-media

Patriarhul Daniel10 martie 2018

Inca mai astept ziua in care BOR o sa-si ceara iertare romanilor pentru colaborarea popilor cu Securitatea comunista, inainte de 1989, incalcand diabolic taina spovedaniei. Multi preoti au fost turnatori la Securitate si niciodata, dar niciodata, conducerea BOR nu a catadicsit sa-si ceara scuze pentru imensul rau facut unor oameni, multi dintre ei ortodocsi.

Ca sa nu mai vorbim ca, si dupa 1989, BOR a continuat, si continua si astazi, colaborarea cu toate regimurile ticaloase si de sorginte mafiota, in special cu ciuma rosie, care s-au perindat la conducerea Republicii Romania. La fel, niciodata BOR nu a luat atitudine impotriva genocidului impotriva poporului roman, comis de un Ion Iliescu, Adrian Nastase sau Liviu Dragnea. Iar aceasta atitudine nu inseamna implicare politica (jaful nu este politic, ci un act de subminarea a Romaniei), asa incat BOR avea voie, conform canoanelor bisericesti, sa-si manifeste opozitia fata de mineriade sau jaful padurilor tarii.

Dar cum sa faca asa ceva BOR, din moment ce este partasa la acest jaf, de unde si averea de miliarde de euro a BOR. De la inculpatul penal Snagoveanu, cel de a distrus niste ferme viticole, si pana la turnatorul la Securitate Pimen, cel care cerea ca jumatate din suprafata impadurita a judetului Suceava sa revina bisericii ca asa era odata (probabil, pe timpul fanariotilor).

BOR + Ciuma rosie = LOVE(LE)

10 martie 2018

TariceanuUrmaritul penal, canalia, jegul bolsevic, grecoteiul corigent, curvarul, mafiotul, puslamaua sovietica, imbecilul hot, cretinul comunist, rahatul voiculescian Kakalin Tariceanu o tine inainte cu „statul paralel”, o inventie precum cea cu „agenturili straine” din 1989. Macar dac-ar fi adevarat si banii platiti de mine, de exemplu, ar ajunge la un stat paralel care sa mai investeasca in spitale, drumuri, scoli. Dar nu, banii nostri ajung tot in buzunarele ciumei rosii, ale statului mafiot creat de Dragnea si Tariceanu, plus clica lor de hoti si corupti.

Cred ca este a 50-a oara in ultimul an cand spun raspicat: cu glumite, cantecele, „muie Dragnea” si altele de acest gen nu se va intampla nimic. Un EUROMAIDAN, ca la ucrainieni in 2014, este singura solutie. Dragnea e doar unul dintre sutele de brate ale caracatitei rosii. Eliminarea caracatitei se face doar intr-un singur fel: printr-o noua revolutie.

10 martie 2018

Buchet pentru coruptiSi am mai remarcat ceva: in strada sunt, majoritatea, femei, batrani, copii, intelectuali finuti, adica genul de oameni care niciodata nu vor forta cordoanele de jandarmi.

Unde sunt tinerii? Probabil, cei mai multi dintrei sunt tiganizati (are grija Antena 1 si Antena 2 de asta), spalati pe creiere, ajunsi la licee si facultati fara sa aiba o minima cultura generala etc.

Am intrebat odata niste pustani oarecum incuiati, viitori votanti ai ciumei rosii, ce vor face in viata, daca nu invata. Stiti ce mi-au spus? „Mergem afara.”. Dupa care, si aici voiam sa ajung, i-am intrebat daca stiu de ce pot circula liber „afara”, adaugand ca, s-ar putea, ca peste un an sau mai multi sa nu mai poata merge „afara”. Habar n-aveau de ce ei, niste creiere goale, chiar daca nu stiu nimic, ar putea castiga bani mai frumosi dacat un profesor in Romanica. Raspunsul era (si inca mai este) simplu: putem circula liberi in Vest deoarece Romania este membra UE. Dar poate le (ne) face mafiotul Dragnea o „bucurie” si ne scoate din UE. Sa-i vedem atunci pe anti-globalistii de cacat cum traiesc in Romania cu 200 de dolari pe luna, cat era salariul mediu in Romania in anul 2002, atunci cand puscariasul mafiot Adrian Nastase era seful tribului de hoti si corupti alintat astazi cu apelativul „ciuma rosie”.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu