A şaptea dimensiune pe Facebook (LIV)

sâmbătă, septembrie 26, 2020 7:58
Posted in category Mass-media

Liviu Dragnea si patriarhul Daniel16 martie 2018

Tandemul Ciuma Rosie + BOR asigura Romaniei un viitor intunecat, in care vor ramane in tara doar cohortele pe pupatori de moaste, care vor trai din imprumuturi externe. Uneori ma intreb de ce FMI-ul sau Banca Mondiala sau de unde naiba iau banii ciumatii rosii mai acorda imprumuturi unui regim ticalos, care foloseste banii fie pentru pomeni, fie pentru a fi furati. Un regim mafiot nu trebuie finantat deloc! Un regim al ciumei rosii merita izolat si prigonit, pentru a intelege lumea ca un astfel de regim se elimina obligatoriu, daca vrei un viitor decent pentru tara.

15 martie 2018

Noi cand vedem ca iau pensii speciale toti infractorii, toti penalii, toate gunoaiele si toti trantorii sistemului de stat, statul anului 2018 fiind identic cu ciuma rosie, ne intrebam cati ani vor plati copiii si nepotii nostri pentru a returna miliardele de euro imprumutate in ultimii ani de gasca borfasilor adunati sub sigla PSD.

Borfasii rosii

15 martie 2018

Hai votanti de rahat ai ciumei rosii, priviti imaginea si spuneti ca puscariasul Dragnea nu-i mandru de aceasta poza. Si voi la fel!

Liviu Dragnea

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu