A şaptea dimensiune pe Facebook (LVI)

marți, septembrie 29, 2020 8:17
Posted in category Mass-media

Pensionari23 martie 2018

Postaci ai ciumei rosii, nu mai comentati pe aceasta pagina, deoarece ramasitele de rahat din creierele voastre minuscule vor fi sterse si veti fi blocati. In fiecare zi sterg si blochez cateva persoane, troli sau nu ai ciumei rosii, care, de regula, au, in majoriatatea cazurilor, o varsta la care copiii si tinerii ucisi in 1989, din ordinul dictatorului stalinist Nicolae Ceausescu sau a criminalului KGB-ist Ion Iliescu, nu au mai ajuns.

Pot sa pun pariu cu oricine, desi nu sunt adeptul pariurilor, ca, daca noi, astia liberi, frumosi si inteligenti, am fi arestati din ordinul puscariasului Dragnea si trimisi in Siberia, s-ar gasi destui postaci ai ciumei rosii, inclusiv, sau majoriatatea, „curve” cu parul alb, violate la creier de Mafia TV, ce ar spune ca asa merita „tradatorii nobilelor idealuri” ale mafiotilor rosii.

La mine, ambii parinti sunt decedati, evident si toti cei patru bunici sunt decedati, asa incat, probabil, nu jignesc pe nimeni dintre cei apropiati atunci cand afirm, cu tot ceea ce am vazut din 1989 incoace: CURVELE CIUMEI ROSII SUNT PENSIONARII (plus tiganii si asistatii sociali, dar astia au fost, totusi, mai putini la vot), IAR ACESTE CURVE CU PARUL ALB AU CONDAMNAT ROMANIA LA DISTRUGERE SI AU OBLIGAT MILIOANE DE ROMANI SA-SI CAUTE NORMALITATEA AFARA. Jeguri ordinare cu parul alb, vreti respectul meu? N-o sa-l aveti niciodata! Nu pot respecta niste cretini care-si vand votul, tara, oanoarea, demnitatea, viitorul copiilor pentru 20 de lei in plus la pensie!

21 martie 2018

Mafiotul Dragnea si gasca lui de borfasi au avut de la cine lua exemplu: Guvernul Năstase a furat pe rupte si a dat lui Bechtel 1,3 miliarde de euro (in schimb, spaga primita de puscariasul Nastase a fost de 80 de milioane de dolari), pentru o autostrada care nici nu exista. Iar contractul dintre statul roman si Bechtel s-a pierdut, cum am aflat din gurita neperforata inca la puscarie a limbricului Dan Sova. Asta e, daca mamaliga nu explodeaza.

PSD = ciuma rosie = mafia

23 martie 2018

Ce drepturi pentru copiii instituționalizați, ce drepturi pentru bolnavi și bătrâni, ce drepturi la viață și sănătate a contribuabililor la buget din care guvernanții și politicienii se înfrupta cu nesaț si nesimțire ca din buzunarul propriu, singura grija a politicienilor și guvernanților este nivelul de trai și condițiile de viață a celor aflați după gratii, ei sunt prioritatea absolută a lui Tudorel Toader, 5 euro pe zi, adica 150 de euro pe lună pentru criminali, violatori, tâlhari, corupți și toți borfașii din penitenciare, in timp ce copiii și viitorul țării primesc doar 20 de euro pe lună alocatie, adică vreo 0,6 euro pe zi. Cu ce ți-am greșit Doamne de ne-ai blestemat cu astfel de conducători? (via Vas Litvas)

Copii versus puscariasi

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu