A şaptea dimensiune pe Facebook (LV)

luni, septembrie 28, 2020 16:24
Posted in category Mass-media

Tudorel Toader17 martie 2018

Daca am inteles bine ieri de la radio, acest limbric rosu a trimis Presedintiei cererea de revocare a Laurei Kovesi. Bubosule, esti o ciuma pentru aceasta tara! Mai invata limba romana, jeg ordinar! Mai usor cu lauda de sine, care nu miroase-a bine, iar cand vorbesti, vorbeste liber, nenorocitule, nu citi de pe foi precum ultimul tigan analfabet. Sa mori in chinuri, jigodie ordinara!

18 martie 2018

Pe langa sokant.ro, o alta mizerie ruseasca si/sau finantata de ciuma rosie este alternativenews.ro. Cum le recunoastem? Nu spun nimic despre ele, cine le finanteaza, din ce trust de presa provin, dar mai ales se pot recunoaste dupa minciunile debitate. De exemplu, rahatul alternativenews.ro a descoperit 22.000 activisti ce lucreaza pentru Soros in Romania (haaaa, haaaa, haaaa). Bai limbricilor, Romania nu inseamna nimic pentru Soros, nici cat unghia de la piciorul stang a iubitei/sotiei miliardarului cu 40 de ani mai tanara ca el. Evident, rahatul cu pricina se adreseaza celor fara educatie, prostilor care cred toate tampeniile. Iar Romanica are prosti destui, „multumita” Mafiei TV si Ciumei rosii (plus BOR).

Vaccin antiprostie

20 martie 2018

George Coşbuc: Decebal către popor

Viaţa asta-i bun pierdut
Când n-o trăieşti cum ai fi vrut!
Şi-acum ar vrea un neam călău
S-arunce jug în gâtul tău:
E rău destul că ne-am născut,
Mai vrem şi-al doilea rău?

Din zei de-am fi scoborâtori,
C-o moarte tot suntem datori!
Totuna e dac-ai murit
Flăcău ori moş îngârbovit;
Dar nu-i totuna leu să mori
Ori câine-nlănţuit.

Ciordache si Dragnea

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu