Bill Cosby: „M-am saturat sa mi se spuna ca Islamul este religia pacii”

marți, ianuarie 12, 2016 21:48
Posted in category Mass-media

Bill CosbyBill Cosby este unul din cei mai mari actori americani in viata

A ajuns la varsta de 74 de ani, cand se poate mandri cu o avere deloc de neglijat, insa tocmai acel lucru ii aduce un set de nemultumiri vis a vis de modul in care este tratat. Intr-un mesaj transmis publicitatii Bill Cosby se plange ca a obosit, ca este satul sa i se ceara bani pentru diverse cauze, cu care el nu este de acord.

Bill Cosby: „Nu mi-am luat concedii de boala timp de 40 de ani”

Bill Cosby: „Am 74 de ani. Am lucrat din greu de la 17 ani, in afara de o scurta perioada de timp, in anii ’50, cand am fost in armata. In afara de perioadele cand am fost bolnav, am lucrat 50 de ore pe saptamana si nu mi-am luat concedii de boala timp de 40 de ani. Am reusit sa castig salarii rezonabile, dar n-am avut mosteniri si prin urmare a trebuit sa lucrez ca sa ajung la ceea ce am acum.

Sunt sătul

 • Sunt satul sa mi se tot spuna ca trebuie sa „ajut financiar” persoanele care nu au etica muncii pe care o urmez eu.
 • Sunt satul sa mi se tot spuna ca Guvernul va lua din banii pe care ii castig – prin forta, daca e necesar – si ii va da oamenilor prea lenesi ca sa castige bani.
 • Sunt satul sa mi se tot spuna ca Islamul e „Religia Pacii” cand in fiecare zi pot citi zeci de relatari cu musulmani care isi omoara surorile, sotiile si fiicele pentru „onoarea” familiei; sau despre musulmani care manifesteaza violent pentru cea mai mica ofensa; sau despre musulmani care omoara crestini si evrei fiindca nu-s „credinciosi adevarati”; sau despre musulmani care ard scolile de fete; sau despre musulmani care omoara cu pietre victimele violurilor, pe care le considera „adultere”; sau despre musulmanii care le taie fetitelor mici clitorisul si labiile vaginului; toate acestea in numele lui Allah, fiindca Koranul si Legea Islamica le impune sa faca asta.>
 • Sunt satul sa mi se tot spuna ca trebuie „fim toleranti cu alte culturi” si deci trebuie sa lasam Arabia Saudita si alte tari arabe sa isi foloseasca banii din petrol ca sa finanteze moschei si scoli islamice care raspandesc ura contra ne-musulmanilor in Australia, Noua Zeelanda, Regatul Unit, SUA si Canada. Si asta in timp ce nimeni care traieste in Arabia Saudita sau alte tari arabe nu are voie sa construiasca vreo biserica, vreo sinagoga sau vreo scoala religioasa, care sa invete lumea despre dragoste si toleranta…
 • Sunt satul sa mi se tot spuna sa imi reduc standardul de viata, pentru ca astfel sa lupt impotriva Incalzirii Globale, pe care nimeni n-are voie sa o dezbata.
 • Sunt satul sa mi se tot spuna ca, de fapt, consumatorii de droguri sunt bolnavi si ca trebuie sa ii ajut sa se trateze si sa platesc pentru stricaciunile pe care le fac. Oare cumva, vreun bau-bau urias i-a inghesuit pe o alee intunecoasa, le-a indesat praf de cocaina pe nas si le-a infipt vreun ac in vena, in timp ce ei tot luptau sa se opuna?
 • Sunt satul sa tot aud de atleti, artisti si politicieni bogati din toate partile, care vorbesc de greselile lor inocente, de greselile lor stupide, de greselile lor din tinerete, cand de fapt toti stim ca singura lor greseala a fost ca au fost prinsi asupra faptului.
 • Sunt satul de oamenii care cred ca au drept la orice, fie ei bogati sau saraci.
 • Sunt intr-adevar satul de oamenii care nu-si asuma responsabilitatea pentru vietile si actiunile lor. Sunt satul sa ii ascult cum invinovatesc Guvenul, sau discriminarile, sau orice altceva, pentru problemele lor.
 • Sunt de asemena satul sa vad tineri si tinere, adolescenti sau abia
  trecuti de 20 de ani, care se „impodobesc” cu tatuaje si piercinguri, retezandu-si singuri sansele sa fie angajati undeva si apoi cersind bani de la Guvern.
 • Da, sunt satul. Dar de asemenea sunt fericit ca am 74 de ani. Fiindca nu am sa ajung sa vad lumea pe care o fac oamenii astia. Imi pare rau doar pentru nepoata mea si pentru copiii ei. Multumesc Domnului ca-s pe drumul catre El si nu invers.
 • Nu exista alta cale ca acest mesaj sa fie larg raspandit, in afara faptului ca fiecare din noi care sunt la fel de satui ca si mine, sa-l retransmita! Aceasta este sansa ta sa faci diferenta!

Sursa

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu