Cum stam cu invazia musulmana in Europa

vineri, decembrie 25, 2015 10:35
Posted in category Mass-media

Islamisti ucigasiCriminalul KGB-ist Vladimir Putin este autorul moral al aparitiei ISIS in Siria

Un alt dictator criminal, presedintele marxist al Siriei, a utilizat armata, inclusiv arme chimice, împotriva sirienilor care s-au răsculat împotriva sa. Aceasta se întâmpla în urmă cu vreo 5 ani, odată cu declansarea revoluțiilor democratice în țările arabe (Egipt, Libia etc.). Periodic erau prezentate știri cu masacrele comise de trupele lui Bashar al-Assad, în care erau uciși de-a valma copii, bătrâni, femei. În acea perioadă, Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit de mai multe ori pentru a discuta situația, iar Occidentul (SUA, Franța, Marea Britanie etc.) a propus intervenția armată în Siria pentru a-l determina pe Bashar al-Assad să înceteze masacrele împotriva populației civile. Cine s-a opus de fiecare dată? Maica Rusie, țara criminalului KGB-ist Vladimir Putin. Consecința neinterventiei Occidentale în Siria pentru a opri un dictator să-și ucidă cetătenii proprii a fost apariția ISIS. O parte din musulmani s-au radicalizat și și-au dat seama că nu-i va ajuta nimeni, nici Occidentul, nici Rusia. A urmat ceea ce știm cu toții: ISIS a început campania anticreștină, prin decapitări, crucificări, atentate teroriste etc.

Știri relativ recente de pe frontul luptei dintre ISIS și Occidentul aliat cu un criminal, Putin, fată de care cei din ISIS sunt copii nevinovați

 • Ce pățești dacă ești fată și vrei ISIS
  Două fetițe rele, de 17 și 16 ani, au fugit de acasă pentru a lupta alături de bărbații, murdari și cam bădărani, din ISIS. Ce poate fi în mintea unei fete care alege lumea musulmană unde domină sclavia feminină? Creierul este gol, probabil. După ce gagicile si-au dat seamă că în Austria natală este Paradisul, fată de lumea musulmană, au încercat să fugă de acolo. Iar la musulmani nu-i ca-n Parlamentul României. Nu-mi place PNL, trec la PSD. La musulmani odată intrat, nu mai ieși decât mort. Fetele noastre, de fapt ale lor, au fost prinse si „au fost bătute până la moarte”.
 • La Bruxelles, „capitala UE”, femeile sunt agresate în mod constant pe stradă de musulmani. Evident, pe liderii europeni de azi îi doare-n UE de acest fapt
  O româncă, ce lucrează și lucuiește în Bruxelles, funcționar la instituție europeană fiind, povestește că „femeile sunt agresate în mod constant pe stradă de musulmani, iar politia se face că nu vede”. Totul se întâmplă în cartierul musulman din Bruxelles. Pe lângă agresiunea femeilor pe stradă, martorii peddofilului criminal Mahomed fură în mod constant de la creștinii din Bruxelles, agresează oamenii ai străzii etc. Se spune că la musulmani nu ai voie să furi. Sau de la creștini poți fura?
 • Generalul De Gaulle: „Musulmanii nu pot fi integrați”
  Și câtă dreptate avea marele De Gaulle: „„E foarte bine ca exista francezi galbeni, negri sau tuciurii. Arata ca Franta e deschisa tuturor raselor si ca are o vocatie universala.Dar, cu conditia ca ei sa ramina o mica minoritate. Daca nu, Franta nu va mai fi Franta. Suntem totusi, inainte de toate un popor european de rasa alba, de cultura greco-latina si de religie crestina. Sa nu veniti sa povestiti basme. Musulmanii? V-ati dus sa-i vedeti? I-ati privit cu turbanele si djelada-urile lor? Vedeti bine ca nu sunt francezi.Cei care propovaduiesc integrarea au un creier de colibri, chiar daca sunt foarte savanti. Incercati sa integrati uleiul si otetul, agitati sticla si dupa o vreme se vor separa din nou. Arabii sunt arabi, francezii-francezi. Credeti ca populatia Frantei ar putea absorbi 10 milioane de musulmani care mâine vor fi 20 si poimâine 40? Daca noi facem integrarea (Franta cu Algeria) daca toti arabii si berberii din Algeria vor fi considerati francezi, cum ii vom impiedica noi sa nu vina in Franta continentala cind nivelul vietii e mult mai elevat? Satul in care m-am nascut eu nu se va mai chema Colombey-doua biserici ci Colombey doua moschei”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Cum stam cu invazia musulmana in Europa”

 1. Obama + Putin = islamizarea Europei | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 10th, 2016 at 11:10

  […] Cum stam cu invazia musulmana in Europa […]

 2. Bill Cosby: „M-am saturat sa mi se spuna ca Islamul este religia pacii” | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 12th, 2016 at 21:49

  […] Cum stam cu invazia musulmana in Europa […]

 3. Domnule terorist islamic sinucigas, rebut social arogant, ai murit degeaba, ai trait degeaba | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 25th, 2016 at 15:48

  […] Cum stam cu invazia musulmana in Europa […]

 4. Limba franceza trebuie scoasa din programa scolara | A șaptea dimensiune says:

  iunie 15th, 2016 at 18:54

  […] Cum stam cu invazia musulmana in Europa […]

Adauga un comentariu