Islamul va taia gatul Europei

joi, octombrie 29, 2015 20:04
Posted in category Mass-media

IslamistiTot mai multe țări europene își protejează granițele cu sârmă ghimpată. Aici ne-a adus criminalul KGB-ist Vladimir Putin cu protejarea dictatorului sirian și finanțarea refugiaților musulmani ce au invadat Europa.

Știți ce nu înțeleg în toată această invazie musulmană? De ce nu sunt opriți aceștia la granițele unei țări sau la granița UE? Cum adică, orice grup de indivizi poate circula așa, pe unde vrea și cum vrea, prin Europa? Libera circulație nu se referă numai la țările membre UE? Dacă, să zicem, în China începe un război civil și zecile de milioane de chinezi năvălesc în Europa, aceștia sunt primiți cu pâine și sare? Păi, dacă se merge în acest ritm, adio civilizație europeană, adio creștinism european, adio libertate, adio prosperitate etc. Și așa islamul are o pondere importantă din populația Europei, datorită faptului că au fost primiți în anumite perioade istorice, din motive obscure. Săracii spanioli, după ce și-au dat viața să-i alunge pe musulmani din Europa, din Peninsula Iberică, azi musulmanii sunt primiți cu milioanele în Europa, din motive, cică, “umanitare”.

Islamul, religia păcii, va tăia gâtul Europei

Iată un fragment dintr-un material cu titlul de mai sus.
“Mama proștilor e mereu gravidă, spune un proverb, iar a fi prost nu e un delict, însă a fi și prost și rău intenționat să impui și altora prostia ta, ar trebui să fie… 63% dintre românii care au răspuns unui sondaj, nu sunt de acord cu găzduirea pe teritoriul României a unei populații străine. Nici Constituția nu e de acord, și stipulează asta clar în Articolul 3, Aliniatul 4.”

Ce nu spun televiziunile: român ucis cu sânge rece de refugiați în timp ce-i violau iubita

Nicu Răducan, de 38 de ani, a fost omorât chiar în ziua în care împlinise 38 de ani. Bărbatul a fost găsit cu capul zdrobit, pe marginea unui drum, între serele din provincia siciliană Ragusa. Lângă el, iubita bărbatului abia mai respira. Era bătută şi violată. Familia lui Nicu a aflat de la femeie despre tragedie.

Pe camerele de supraveghere ale barului în care Nicu îşi sărbătorise aniversarea au fost filmaţi 6 imigranţi tunisieni care ar fi plănuit atacul mortal. Carabinierii i-au prins pe patru dintre ei. Unul dintre criminali a povestit că bărbatul încă mai respira când iubita lui era batjocorită lângă el. Ca să nu se mai ridice, l-au lovit cu o rangă.

Nicu făcea planuri să se întoarcă lângă părinţi şi să-şi facă la rândul lui o familie. Cumpărase o casă bătrânească în satul natal şi o renova cu banii munciţi în străinătate. (Sursa)

Hai Puie Monta, Iohannis și restul, primiți-i pe islamiști, dați-le bani, asigurați-le asistență medicală, școli, reprezentare parlamentară și restul și, peste un timp, ei vă vor ucide cu sânge rece, în numele criminalul pedofil Mahomed, pentru a avea parte de cele 100 de fecioare, în Paradis, promise de Zeul însetat de sânge Allah.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

12 Responses to “Islamul va taia gatul Europei”

 1. Maria Günther says:

  octombrie 30th, 2015 at 1:19

  Titlul suna:
  Ragusa, uccidono uomo a sprangate e violentano la compagna: fermati 4 braccianti tunisini
  … Si ca delectare:
  Karlsruhe: Polizei verschweigt Asylanten-Vergewaltigung 
  Adica… Karlsruhe: Politia musamalizeaza violul savarsit de un imigrant
  Si urmeaza o lista a altor violuri, tot musamalizate ca deh, au fost savarsite de imigranti si daca ajunge adevarul la urechile oamenilor se vor trezi pentru ce s-au dat astia jos din copaci si dau pe aici buzna. 

 2. Cum stam cu invazia musulmana in Europa | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2015 at 10:37

  […] Islamul va taia gatul Europei […]

 3. Cel mai mare masacru din istorie s-a produs in numele lui Mahomed | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2016 at 21:21

  […] Islamul va taia gatul Europei […]

 4. Acceptand imigranti musulmani in UE, comunistul Hollande trimite la moarte oameni nevinovati | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2016 at 21:44

  […] Islamul va taia gatul Europei […]

 5. Bill Cosby: „M-am saturat sa mi se spuna ca Islamul este religia pacii” | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 12th, 2016 at 21:51

  […] Islamul va taia gatul Europei […]

 6. In numele lui Mahomed, un islamist si-a ucis mama | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 17th, 2016 at 19:17

  […] Islamul va taia gatul Europei […]

 7. Romania, singurul stat UE in care sirienii rezidenti reprezinta o minoritate importanta | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 19th, 2016 at 22:15

  […] Islamul va taia gatul Europei […]

 8. Un exemplu de urmat: Angola interzice islamul | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 28th, 2016 at 19:15

  […] Islamul va taia gatul Europei […]

 9. Criminalii Statului Islamic pun copiii sa isi ucida parintii | A șaptea dimensiune says:

  februarie 22nd, 2016 at 21:00

  […] Islamul va taia gatul Europei […]

 10. Franta guvernata de socialisti, o cocina islamisto-infractionala | A șaptea dimensiune says:

  iulie 16th, 2016 at 15:28

  […] Islamul va taia gatul Europei […]

Adauga un comentariu