Bogdan Olteanu a primit milionul de euro la sediul central al PNL

vineri, august 5, 2016 12:01
Posted in category PeNaLii

Bogdan OlteanuLiviu Mihaiu a recunoscut tot la DNA. Cum a intervenit Vântu pe lângă premierul Tăriceanu

Liviu Mihaiu le-a declarat procurorilor DNA ca Sorin Ovidiu Vintu i-a spus ca va aranja ca el sa ocupe functia de guvernator al Deltei Dunarii si a aflat ulterior ca omul de afaceri a dat bani pentru aceasta numire, se arata in motivarea judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

La dosar se afla declaratiile date de mai multi martori, care fac referire la suma de un milion de euro pe care Bogdan Olteanu ar fi primit-o de la Sorin Ovidiu Vintu, in cursul anului 2008, pentru numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii, informeaza Agerpres.

„Martorul Mihaiu Liviu a aratat ca a fost intrebat de Vintu daca vrea sa ocupe postul de guvernator al Deltei Dunarii. Intrucat Mihaiu Liviu a fost de acord, Vintu i-a spus ca va aranja acest lucru. Ulterior, Mihaiu Liviu a fost chemat la Guvern, unde premierul Tariceanu i-a spus ca va fi numit guvernator. Martorul a precizat ca — ‘Vintu discutase cu factorul politic numirea mea, dar atunci nu mi-am dat seama ce implica acest lucru’. Ulterior, Mihaiu Liviu a aflat ca Vintu a dat bani pentru aceasta numire”, se arata in motivarea deciziei prin care judecatorii au decis ca Bogdan Olteanu sa stea in arest la domiciliu.

Transferul de bani s-a realizat in doua transe — o plata de un milion euro in contul unei societati (IT Media Productions Delaware), iar o plata de un milion de euro in contul lui Ionut Adrian Eftime, un apropiat al lui Vintu.

La cererea lui Vintu, Ionut Adrian Eftime a retras un milion de euro, iar banii in numerar i-a predat lui Bogdan Olteanu la sediul central al Partidului National Liberal.

Sursa (citeste materialul integral)

În aceste condiții, ne putem întreba cum de încă este numărul 2 în România, fiind președintele Senatului, jegul Tăriceanu, acest infractor ordinar. Oare PNL-ul nu este copărtaș la o asemenea mârșăvie? Cum a fost și la altele: legea pensiilor speciale pentru parlamentari, un singur tur la alegeri, marțea neagră etc. Rușine infractori ce azi sunteți membri PNL, acest partid populat odinioară de oameni de calitate, de personalități ale vieții publice românești!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Bogdan Olteanu a primit milionul de euro la sediul central al PNL”

 1. PNL-ul, aripa cretina a mafiei PSD-iste | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 17th, 2016 at 15:01

  […] Bogdan Olteanu a primit milionul de euro la sediul central al PNL […]

 2. Gabriel Oprea, izmenarul penal | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 21st, 2016 at 17:36

  […] Bogdan Olteanu a primit milionul de euro la sediul central al PNL […]

 3. Chiriță says:

  ianuarie 16th, 2020 at 21:10

  Cred că singurele locuri unde nu întâlnim corupție sunt casele bătrânești pierdute prin munți!

Adauga un comentariu