Tariceanu, omul mafiei, aparatorul infractorilor

vineri, iulie 8, 2016 11:57
Posted in category PeNaLii

TariceanuCum să pui un onanist viceprimar al Bucureștiului dacă te numești Kakalin Tăriceanu? Simplu: te doare-n fund de opinia publică, te doare-n cot de ce vor spune românii

Jegul Călin Popescu Tăriceanu, fiul vitreg al unui fost turnător la Securitate, de la care a învățat, probabil, iubirea față de bolșevicii criminali, trădători de neam și țară, este unul din blestemele neamului românesc. Infiltrat în politică prin intermediul unui grup de mafioți deghizați în oameni de afaceri, grupul “Dinu Patriciu și prietenii”, Kakalin Tăriceanu are multe infracțiuni la activ, dar și declarații de care s-ar rușina orice liberal autentic. Să ceri tu, jeg de Tăriceanu, desființarea DNA-ului, pe motiv că nu mai pot fura politicienii, este un masacru la adresa acestei țări sărăcită de corupți și de mafioți din specia lui Kakalin Tăriceanu. Să spui tu, liberalul lu’ Pește, că Ion Iliescu, un criminal încă necondamnat, este un politician ce trebuie apreciat este un scuipat la adresa memoriei celor măcelăriți de mineri, al memoriei copiilor uciși în decembrie 1989, din ordinul grupării KGB-iste ce voia să pună mâna pe putere în România. Acesta este viitorul pușcăriaș Călin Popescu Tăriceanu. Iar în cazul în care considerați că sunt prea subiectiv în aprecieri, iată câteva informații care vin să confirme din plin aceste aprecieri.

 • Tăriceanu, la chefurile de la Monaco și din Israel organizate de complicii “prințului” Paul
  La petrecerile organizate la Monaco de afaceriştii israelieni Tal Silberstein, Benjamin Steinmetz şi Shimon Shevez, implicaţi în dosarul retrocedărilor fermei Băneasa şi a pădurii Snagov, Călin Popescu Tăriceanu a fost invitat de onoare. Şeful Senatului şi Dorin Marian sunt acuzaţi că şi-au uitat amicii de petreceri atunci când au dat declaraţii la DNA.
 • Stenograme Wikileaks: Cât de nenorocit și jeg a fost (și este) Tăriceanu
  Acest apărător al infractorilor a adus grave prejudicii relatiilor României cu partenerii occidentali, fiind și autorul principal al crizei dinre anii 2008 – 2011, în România, cheltuind imens din bani publici, ca premier, în condițiile în care banii veneau dintr-o singură direcție: românii plecați la munca afară. A mai marit numărul bugetarilor în mod artificial, PNL-ul lui Kakalin Tăriceanu fiind primul partid de dreapta din Calea Lactee ce creează mai multe locuri de muncă la stat față de sectorul privat.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Tariceanu, omul mafiei, aparatorul infractorilor”

 1. Bogdan Olteanu a primit milionul de euro la sediul central al PNL | A șaptea dimensiune says:

  august 5th, 2016 at 12:01

  […] Tariceanu, omul mafiei, aparatorul infractorilor […]

 2. PNL-ul, aripa cretina a mafiei PSD-iste | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 17th, 2016 at 15:04

  […] Tariceanu, omul mafiei, aparatorul infractorilor […]

 3. Cuplul Tariceanu – Ciorbea se antrena in comiterea de ilegalitati inca din anii 1990 | A șaptea dimensiune says:

  mai 26th, 2019 at 14:28

  […] Tariceanu, omul mafiei, aparatorul infractorilor […]

Adauga un comentariu