Gabriel Oprea, izmenarul penal

miercuri, septembrie 21, 2016 16:57
Posted in category Justitie

Gabriel OpreaGabriel Oprea este cumătrul lui Ponta, adică nașul unuia dintre copiii lui Puie Monta

Cu alte cuvinte, cine se aseamănă se adună, iar generalul izmană nu poate fi mai breaz decât mafiotul Puie Monta, cel care a lăsat sistemul sanitar din România de izbeliște, iar consecința a fost tragedia de la “Colectiv”. Gabriel Oprea este un fost PSD-ist, adică provine din aceeași cloacă de mafioți cu Sebastian Ghiță, prietenul lui Puie Monta, cel cu postul tv de rahat Romania TV, unde este lins în fund VV Ponta aproape în fiecare seară.

Gabriel Oprea a fost gorila criminalului Miron Cozma, minerul-mafiot-șef, cel care a păstrat democrația KGB-istă în România, iar rezultatele se văd astăzi: o țară făcut praf de gașca lui Ilici Iliescu, adică oamenii lui Ceaușescu (educați și formați de comuniști)

Așa a început cariera infracțională a celui care nu are nicio remuscare, nicio tresărire și niciun regret pentru moartea tânărului polițist român. Pentru jegul penal Oprea, viața unui om nu contează deloc, altfel această jigodie penală și-ar fi cerut iertare și ar fi cerut să fie judecat și pedepsit pentru greșeala sa. Așa ar fi făcut un om civilizat, un om educat, un om moral. Nu este cazul acestei brute primitive și grobiene, care se crede imun în fața legii.

Gabriel Oprea s-a îmbogățit prin intermediul unor falsuri grosolane, adică l-a durut în cur de lege

În urmă cu câțiva ani, “bugetarul” Gabriel Oprea avea: 6 imobile, 3 terenuri intravilane, 2 mașini de lux, jumătate de milion de euro în conturi la bănci, 50.000 euro împrumutați, bijuterii, obiecte de artă în valoare de 60.000 euro etc. Deși era atât de “sărac”, parlamentarul Oprea Gabriel a încasat mai mult de 2 ani, de la Parlament, bani de chirie, deși avea locuință în București.

Și acestea sunt doar o parte din infracțiunile comise de acest izmenar ajuns chiar vice-prim-ministru în cel mai cinstit guvern de hoți, guvernul Puie Monta.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Gabriel Oprea, izmenarul penal”

  1. George Pruteanu a fost condamnat, in 1976, la 2 ani de puscarie pentru furt calificat | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 8th, 2017 at 16:44

    […] Gabriel Oprea, izmenarul penal […]

Adauga un comentariu