Ciobanul mioritic plange de mila infractorilor, dar vrea sa traiasca bine

miercuri, mai 18, 2016 20:09
Posted in category Justitie

InterlopiDe ce interlopul trebuie împușcat pe loc

Paraziții societății, interlopii adică, nu numai că nu produc nimic bun pentru țara în care cu onor locuiesc, dar mai și distrug vieti și destine. Viața unei familii (cică statul român, adică Tăriceanu și ceilalți parlahoți, protejează familiile românilor, hăăăă, hăăăă, hăăăă) este complet dată peste cap de interlopii ce agresează unul din membrii respectivei familii. Dacă intelopul agresează un polițist, de exemplu (după cum vom vedea ceva mai al vale), acest gunoi uman trebuie reciclat, deoarece miroase îngrozitor a rahat. Cum se face reciclarea? Printr-un glonț tras în ceafă. În acest fel, scapi societatea de niste cheltuieli inutile (gunoiul mai trebuie și supravegheat, hrănit etc.), plus că protejezi viitoarele victime ale acestui nenorocit care nu merită să trăiască dacă face rău celor din jur.

Cum se sterg la fund reprezentanții statului român mafiot (și PSD-ist vreo 20 de ani, din cei 26 scurși din 1989 încoace) cu viețile românilor obișnuiți

În timp ce parlahoții, ca orice bogătași care se respectă, au bani pentru a-și comanda gorile să-i apere, cei mai săraci (clasa de mijloc și restul) suferă din plin din cauza interlopilor ce zburdă în România. Mă-ntreb dacă nu este adevărat un scenariu pe care l-am citit în câteva locuri: suntem guvernați de țigani și evrei, aceștia au pătruns în toate organismele importante de decizie din România și urmăresc distrugerea celor buni, sănătoși social din această țară, adică protejarea leprelor, cum ar fi clanurile interlope țigănești și a mafiei evreiești care domină financiar România.

Polonezii au tăiat pensiile securiștilor, parlahoții românașilor au mărit pensiile securiștilor criminali. Polonezii au legea cu castrarea chimică a violatorilor, în Românica violatorii sunt aleși parlamentari

Cam pe aici suntem. Odată cu invazia musulmană în Europa, s-a lămurit și misterul primirii României în UE, în 2007, cu toate că noi suntem la ani lumină distanță de țările din Vest. Iar intepretarea mea este următoarea: pe cei din UE îi doare-n cur de România, de legislatia și mafia din Românica. Pe partenerii noștri din UE îi interesează doar două lucruri: să-și vândă produsele în România și să le măture românașii prin curte la ei acasă. În rest, nu-i doare capul. De exemplu, cum poate rămâne membră UE o țară în care nu este aplicat rezultatul unui Referendum validat de Curtea Constituțională (cel cu maxim 300 de parlamentari din 2009)?

România țiganizată: bagi în spital un polițișt (adică îi distrugi viata și familia), iei doar 4 luni de pușcărie (dacă uiți de șpaga la judecător)

Asta-i România care vrea respect (hăăă, hăăă, hăăă). Care vrea să nu se mai scandeze “Țiganii! Țiganii!” pe stadioanele de fotbal (o să reauzim hit-ul cu tiganii la Euro 2016). Care nu vrea ca ambasadorul american să se adreseze cu “Hello Budapest!”.

„Doi poliţişti au fost bătuţi crunt de interlopii pe care îi băgaseră în închisoare. Cazul a şocat România din cauza violenţei sălbatice de care au dat dovadă agresorii.

Şeful Biroului Judiciar din cadrul Poliţiei Curtea de Argeş şi un coleg au fost bătuţi în parcarea Bisericii Domneşti din Curtea de Argeş. Conform România TV, agresorii sunt doi bărbaţi care au avut mereu probleme cu legea, unul dintre fiind recent ieşit din închisoare.

Cei doi interlopi au ieşit beţi dintr-o discotecă, iar unul dintre ei şi-a adus aminte că unul dintre poliţişti l-a băgat la puşcărie şi atunci s-au năpustit asupra oamenilor legii.

Din cauza rănilor grave, cei doi poliţişti au fost duşi la Spitalul municipal. Unul dintre ei a fost dus la sala de operaţii.

Agresorii riscă între 4 luni şi 2 ani de închisoare.”

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Ciobanul mioritic plange de mila infractorilor, dar vrea sa traiasca bine”

 1. Cum vor masonii si UE sa le ia romanasilor lenea si prostia | A șaptea dimensiune says:

  iunie 5th, 2016 at 12:01

  […] Ciobanul mioritic plange de mila infractorilor, dar vrea sa traiasca bine […]

 2. Tariceanu, omul mafiei, aparatorul infractorilor | A șaptea dimensiune says:

  iulie 8th, 2016 at 11:58

  […] Ciobanul mioritic plange de mila infractorilor, dar vrea sa traiasca bine […]

 3. 30% dintre romanasii posesori de masini nu au RCA, adica se sterg la fund cu legile tarii | A șaptea dimensiune says:

  iulie 17th, 2016 at 15:12

  […] Ciobanul mioritic plange de mila infractorilor, dar vrea sa traiasca bine […]

 4. Bogdan Olteanu a primit milionul de euro la sediul central al PNL | A șaptea dimensiune says:

  august 5th, 2016 at 12:02

  […] Ciobanul mioritic plange de mila infractorilor, dar vrea sa traiasca bine […]

Adauga un comentariu