Cum i-o sugeau sefii Politiei din Petrosani teroristului Miron Cozma

sâmbătă, aprilie 15, 2017 11:30
Posted in category Iliescu KGB, Justitie

Ioan DavidRomânia este azi unde este și din cauza numeroaselor mineriade, organizate de mafia PSD-istă, care au pus temelia societății infracționale și corupte care ne-a ucis speranța de a avea o țară civilizată și prosperă. Pe această temă, iată mai jos un material, preluat din “Academia Cațavencu”, nr. 224/1996, despre corupția din Poliția Română, pe vremea când la Cotroceni era KGB-istul criminal Ilici Iliescu, iar la Petroșani era Terorist-șef Miron Cozma, ucigașul de tineri din Piața Universității anului 1990 și nu numai.

Comandantul Poliției Petroșani dă cu stângul și ia șpăgi cu dreapta

Ioan David, zis Bill, este celebru în Valea Jiului (se întâmpla în anii 1990 – n.m.).Șprițar discret, justițiar cu bastoane în sânge și înveterat jucător la Caritas-ul local, Bill s-a chivernisit, cum era și firesc, de 8×8 ori, după cum urmează: Dacia HD-01-PMP, care este mașină de serviciu, e folosită acum de nevastă-sa la achiziționat păstârnac și gogoșari din piață; Bill se plimbă cu o Dacie Nova donată de Liga Sindicatelor Miniere din Valea Jiului (LSMVJ), prin aranjamentele societății comerciale COMIN. Ca să nu se plictisească și să stea degeaba ca proasta-n târg, Bill a mai primit de suflet și un amărât de BMW, nr. 1-GJ-145, pe care l-a vândut însă urgent, mărindu-și astfel contul de la BANKCOOP – filiala Petroșani – spre a nu atrage astfel atenția băieților de protecție informativă din Doi ș-un sfert. Tot în dar a primit și un Volkswagen, dispensă cadorisită de la Baciu Granda, mafiot îmbuibat pe spezele tranziției locale și proprietar al depozitelor fostului aprozar din Vulcan, patron al unui parc de mașini găbjite de la stat prin licitații cusute cu maț de pisică. Și râsul e tot o pisică. Râsul curcilor, evident. De unde și un stol de chibiți din fosta Securitate, aciuați acum în ograda lui Bill, care bârfesc copios legătura de rudenie între Poliție și afacerile lui Granda.

A vâna înseamnă a-ți croi spațiu vital

Prinzând de veste că Bill are o ușoară sensibilitate la vrăjile caracatiței, șmenarii locali au început să-l înzestreze după cum urmează: unii i-au sponsorizat birotica, alții l-au cadorisit cu baxuri de țigări și clondire de whisky, iar cei mai serioși i-au umplut panoplia cu arme de vânătoare. Astfel că bietul om trebuie să suporte, acum, povara a 8 carabine și cum sezonul la hoți are fluctuații, braconajul poate fi făcut tot anul. Anesteziat de atenții, Bill a fost și el omenos: mai toți sponsorii, cu sau fără cazier, au primit permise de port armă. Inclusiv Miron Cozma, din cazierul căruia lipsesc taman detaliile, adică cele 11 capete de acuzare, pentru instigare la cutremure de pământ, la erupții vulcanice, inundații, stricăciuni de tot felul, omoruri și lovituri de stat.

Colecția de case

Scârbit de chiolhanuri, strivit de atenția țuțerilor, îngrozit de ieșirea de sub control a paraiului și îngrijorat de dimensiunile caracatiței pe care a prăsit-o în propria-i ogradă, Bill s-a repliat mai spre munte, unde și-a tras 3 vilișoare de vacanță. Una la Aninoasa, făcută în numai 3 luni cu mașini, materiale și muncitori de la întreprinderile miniere, plasată pe teren expropriat; alta lângă cabana Rusu, la poalele Parângului și, în fine, una ceva mai cochetă, la Câmpu lui Neag. Toate astea dintr-un amărât de salariu de bugetar.

David și mineriada

Cum banii de la buget nimeresc de fiecare dată urdinașul Ligii Sindicatelor Miniere, iar în grațiile puterii (PSD-isto-infracționale – n.m.) se află Miron Cozma, Bill s-a lipit strâns de pectoralul lui Cozma. Drept care, Cozma i-a promis protecție eternă. Când minerii au intrat în șut în stradă, Pitulescu (general, comandantul Poliției Române la acea vreme – n.m.) l-a întrebat pe Bill, ca de la general la subaltern, ca și cum ar fi uitat cine conduce Poliția din Vale, dacă poate ține situația sub control. La ordinele lui Cozma, Bill a raportat la București că nu face față situației, dând astfel apă la moară Liderului Huilei, chitit să amplifice presiunile asupra Guvernului, și să-l oblige pe finanțistul Georgescu (ministrul de finanțe în acea perioadă – n.m.) să mai scoată câteva miliarde de la teșchereaua bugetară.

Huila și Puterea

După grevă s-a cerut imediat destituirea lui Bill, însă Cozma i-a sunat pe telefonul scurt pe Pitulescu, pe Năstase și pe Văcăroiu, amenințându-i cu o nouă mineriadă. Așa se face că Bill a rămas neclintit în scaun și de atunci stă în poziție de drepți în fața lui Cozma. Când un acolit al Ligii, Gelu Prescan, arestat ca țap ispășitor într-o afacere de sute de milioane cu plasă de sârmă, medita în arestul Poliției din Petroșani, Cozma îl vizita personal, când voiau mușchii lui.

Ortacul și ciuhapii

Tot din obligație, deși fusese prevenit oarecum de gealații de la Doi ș-un sfert, Bill s-a făcut că plouă vreme de o lună, timp în care Iskandarani (mafiot arab din anii 1990 – n.m.) trăia bine mersi, frământându-și mătăniile, la o cabană sindicală din Valea Jiului. Așa a scăpat de control și Mercedesul său argintiu, burdușit cu narghilele de calibru 7,62 mm și de iminei dum-dum. Tot din prietenie cu Cozma, Bill a stopat ancheta și a rupt sesizarea privitoare la raptul asupra unui ziarist, căruia bodyguarzii lui Miron Cozma i-a găbjit aparatul de fotografiat și i-au spart fața.

Addenda

Deși până acum s-a trimis o căruță de sesizări pe adresa lui Pitulescu, David rezistă eroic în post, că, deh, Valea e strategică și de Cozma nu se știe când va mai fi nevoie. La o adică. Mai ales că Cărbunarul Șef a semnat recent un pact partinic cu tribul lui Adrian Năstase, căruia i-a promis tot sprijinul electoral. Inclusiv cu bâtele. Tot la o adică. Punct.

PS Până la urmă, Ioan David a ajuns tătucul interlopilor din Deva. Cam asta a fost guvernarea mafiei PSD-iste: niște penali care au ruinat această țară.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Cum i-o sugeau sefii Politiei din Petrosani teroristului Miron Cozma”

 1. Militieni si procurori care i-au ajutat de mineri si securisti sa distruga imaginea Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 8th, 2018 at 18:45

  […] Cum i-o sugeau sefii Politiei din Petrosani teroristului Miron Cozma […]

 2. Cum transpunea banditul Miron Cozma in viata multumirile KGB-istului Ion Iliescu | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 13th, 2019 at 13:45

  […] poliţia fusese din timp anunţată, subordonatul lui Cozma, comandantul Ioan David – colonel ce este lunar amendat că nu duce inculpatul navetist la procesele intentate […]

 3. Într-o ţară de şpăgari, se va muri întotdeauna în spitale cu viermi şi pe drumuri de rahat | A șaptea dimensiune says:

  iulie 9th, 2019 at 9:17

  […] Cum i-o sugeau sefii Politiei din Petrosani teroristului Miron Cozma […]

 4. Ca în orice ţară coruptă, în România, după 1989, comisarii financiari au fost cei mai mari tâlhari | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 18th, 2019 at 8:13

  […] Cum i-o sugeau sefii Politiei din Petrosani teroristului Miron Cozma […]

Adauga un comentariu