Cam ce fel de (in)justiţie vrea mafia PSD-istă

sâmbătă, iulie 13, 2019 12:08
Posted in category Justitie

VotcaroiuUn exemplu din 2003, atunci când justiţia românească era o anexă a mafiei PSD-iste

Nimeni nu spune că justiţia din România funcţionează impecabil. E şi greu să faci formulări generale despre ceva ce funcţionează alandala. Ţinem, de aceea, să semnalăm unul dintre acele puţine repere clare ale magistratului: Nicoale Văcăroiu.

Când ajunge un dosar cu ochii roşii, marca Văcăroiu, pe masa vicepreşedintelui (din 2003 – n.m.) tribunalului Bucureşti, dl. Iulian Dragomir, sentinţa nu mai este subiect de judecată. Darmite dacă sunt două cauze. Magistratul a scos dopul de la cele două dosare şi damful l-a terminat. Vorbim, evident, de aerul tare al înălţimii funcţiei celui de-al doilea om în stat (Votcăroiu era preşedintele Senatului României în 2003 – n.m.). În consecinţă, ameţitul l-a declarat câştigător în amândouă.

Nu contează că ziaristul condamnat – Petre Mihai Băcanu – a scris cu probe clare că actualul preşedinte al Senatului a avut un contract prin care accepta funcţia de director al BID, iar apoi a demonstrat, tot cu probe, că senatorul a încasat mii de dolari pe lună pentru această poziţie.

Cine scrie despre Văcăroiu, plăteşte. Concret, prin sentinţă, Băcanu a fost achitat de acuzaţia de calomnie, dar a fost obligat să plătească în total 145 de milioane (lei vechi, la valoarea din 2003 – n.m.) daune morale. Ne tot întrebăm ce daune morale i-ar fi putut produce ziaristul politicianului de birt? Iar răspunsul îl vom primi, ca de obicei, pe aceeaşi cale bătătorită deja a Curţii pentru Drepturile Omului de la Strasbourg. (“Academia Caţavencu”, nr. 615/2003)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Cam ce fel de (in)justiţie vrea mafia PSD-istă”

  1. Cum să rămâi fără casă cu Curte Supremă | A șaptea dimensiune says:

    august 14th, 2019 at 12:15

    […] Cam ce fel de (in)justiţie vrea mafia PSD-istă […]

  2. Procurorii generali ai ciumei roşii: astăzi, Joiţa Tănase | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 15th, 2019 at 18:42

    […] Cam ce fel de (in)justiţie vrea mafia PSD-istă […]

Adauga un comentariu