Nicolae Vacaroiu, omul de paie al KGB-istului Ilici Iliescu

luni, august 3, 2009 10:36

Nicolae VacaroiuViaţa publică din România este populată de tot felul de specimene. Pe o parte dintre ele le-ai ocoli, dacă le-ai vedea pe stradă. Apar însă la televizor. Indivizi cu nudul în creier fac din România o imensă mahala. Fără idei, fără limba română rostită corect, fără moralitate, aceşti caraghioşi asigură circul. Din prea mult circ, nu mai ştii care este normalitatea şi până la urmă a cui este această ţară. Între foştii comunişti, securişti, demnitari corupţi şi aceste pesonaje (cele două mulţimi se şi întrepătrund), există marea masă tăcută şi care înghite orice.

Nicolae Văcăroiu este fostul contabil al bolşevicilor, “creator” de planuri cincinale la Comitetul de Stat al Planificării comuniste. Propus de kaghebistul Ion Iliescu pentru funcţia de prim-ministru în perioada 1992 – 1996, Văcăroiu-Săniuţă a reuşit “performanţa” ca timp de patru ani să nu facă reforme economice profunde în România, consecinţa fiind intrarea noastră în UE la ani buni întârziere faţă de ţări precum Ungaria, Polonia sau chiar ţările baltice. Această nulitate absolută a neocomuniştilor din PSD a adus la guvernare partide extremiste (asta era imaginea în Occident), precum PRM sau PUNR. În timpul guvernării Văcăroiu, tribunaticul Vadim Tudor a avut secretari de stat în Guvern şi prefecţi în teritoriu. Cu aşa o guvernare de cacao, inflaţia era galopantă, se dădeau cupoane la tot cartierul (ţiganii cumpărau cupoanele de privatizare într-o veselie), se furau ultimele întreprinderi de stat şi se mai pot aminti alte 1001 de motive pentru care acest sinistru personaj ar trebui trimis la lada de gunoi a istoriei triste pentru acest popor.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Nicolae Vacaroiu, omul de paie al KGB-istului Ilici Iliescu”

 1. Buncărul lui Adrian Năstase | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 1st, 2015 at 15:56

  […] Nicolae Vacaroiu, omul de paie al KGB-istului Ilici Iliescu […]

 2. Tăriceanu a transformat cercetarea ecologică de stat în afacere imobiliară pentru mafia pesedistă | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 1st, 2015 at 16:03

  […] Nicolae Vacaroiu, omul de paie al KGB-istului Ilici Iliescu […]

 3. Sunt şi (foşti?) pesedişti inteligenţi (I) | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 2nd, 2015 at 17:08

  […] Nicolae Vacaroiu, omul de paie al KGB-istului Ilici Iliescu […]

 4. Sunt şi (foşti?) pesedişti inteligenţi (II) | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 2nd, 2015 at 17:14

  […] Nicolae Vacaroiu, omul de paie al KGB-istului Ilici Iliescu […]

 5. Cât de “profesionişti” şi corupţi erau “anticorupţii” lui Adrian Năstase | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 2nd, 2015 at 17:20

  […] Nicolae Vacaroiu, omul de paie al KGB-istului Ilici Iliescu […]

Adauga un comentariu