Procurorii generali ai ciumei roşii: astăzi, Joiţa Tănase

duminică, decembrie 8, 2019 18:32
Posted in category Justitie

KGB-istul criminal Ion IliescuCine mai trage Joiţele la CEDO (material de presă din 2004)

Dragă CEDO, în curtea lu’ matale s-a aciuat de ceva timp o lighioană de stirpe românească, care vrea să-şi bage coada în procesele intentate statului român de foştii proprietari de imobile, deposadaţi de comunişti.

Numele animalului este Joiţa Tănase şi funcţionează cu titlul de consilier la înalta voastră poartă. Ocoliţi-l cât de mult puteţi, excluzându-l chiar din Curtea Drepturilor Omului, pentru că are un trecut plin de bube şi suferă acut de febră roşie.

Vă poate infesta cu un microb periculos, răspândit de însuşi Ion Iliescu! La indicaţia Bunicuţei, Tănase Joiţa a făcut să apară cele mai multe procese împotriva României la Strasbourg, dictând, în calitate de procuror general al României, aberantele recursuri în anulare împotriva foştilor proprietari de imobile. Cum e posibil ca tot el să reprezinte statul român la CEDO?!

Ca să vedeţi ce justiţiar sadea este, vă arătăm un caz în care domnul procuror general a sprijinit comiterea unui abuz. Este vorba de imobilul din strada 13 Decembrie nr. 2, din Găeşti, unde comuniştii au instalat Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti. Imobilul a fost confiscat făra titlu de proprietate în 1949 şi de drept trebuia restituit proprietarilor, familiei Stoenescu.

Pe motiv că în casă funcţionează Parchetul, adică Justiţia română, procurorul general Joiţa Tănase susţine neretrocedarea imobillului. Adică o injustiţie pe motive de Justiţie!

Apoi, ca să nu ajungă la Strasbourg tărăşenia cu Joiţa, Guvernul României (guvernul Adrian Năstase, adica al PSD = ciuma roşie = mafia, n.m.), prin reprezentanţii săi, Bogdan Aurescu şi Roxana Rizoiu, a încercat să-i convingă pe proprietari să renunţe la plângerea trimisă la CEDO, oferindu-le un bacşiş de 5.000 de euro. De unde sunt banii respectivi?! Bineînţeles că nu din salariul de consilier CEDO al lui Joiţa Tănase, ci din bugetul statului. Adică de la “fraierii” care muncesc pentru fondul de machiaj al Guvernului Năstase. (“Academia Caţavencu”, nr. 634/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu