Nicolae Văcăroiu, unul dintre demolatorii economiei româneşti

luni, decembrie 28, 2009 16:55

Nicolae VacaroiuVă mai amintiţi de tovarăşul Nicolae Văcăroiu? Omul de paie al lui Ion Iliescu, prim-ministrul din perioada 1992-1996, perioadă în care inflaţia era galopantă, nu s-au făcut reforme, iar la plecarea guvernului Văcăroiu visteria ţării era goală, acesta este Nicolae Văcăroiu. Dacă mai adăugăm şi faptul că în perioada 2000-2008 a fost preşedintele Senatului, adică numărul 2 în stat, plus două săptămâni preşedinte al României, avem imaginea acestui beţivan care, vorba unui Barbu de la zero_TV, a fost un mare politician (poate pentru unguri, cehi sau polonezi care făceau reforme în timp ce tovarăşul Văcaroiu se juca cu Săniuţa). Dar tovarăşul Văcăroiu mai avea şi protejaţi în teritoriu. Despre unul dintre ei povestea “Academia Caţavencu” în nr.37/2008.

Se numea (şi se numeşte) Dan Bălă, protejatul tovarăşului Văcăroiu. Era (şi probabil este) primarul comunei Redea, pe aproape de Caracal. Tovarăşul Bălă a fost ales, în 2008, ca primar al comunei cu 70% dintre voturi, reprezentând PSD=PCR. Vecinătatea cu Caracalul, locul unde s-a răsturnat carul cu proşti, cum spune legenda, i-a determinat, probabil, pe acei votanţi să pună ştampila pe un individ care: 1) cu câţiva ani în urmă a scăpat de o condamnare de zece luni pentru lovirea unui cetăţean cu parul în cap; 2) în iulie 2008, aflat într-un local din Caracal (Karma pe numele lui), împreună cu şeful de post din Redea, Laurenţiu Geapana, ei bine, cei doi, beţi mangă, s-au luat la bătaie cu badigarzii cârciumii. Pentru această faptă măreaţă, respectivul nu a păţit nimic.

Şi acum motivul pentru care şmecherul de PSD=PCR are aşa o “trecere” în faţa organelor. Tovarăşul Bălă este, în timpul liber, omul care are grijă de moşia de 0,92 de hectare moştenită în zonă de soţia lui Văcăroiu. Recoltele raportate de dumnealui proprietarilor de la Bucureşti l-ar face invidios până şi pe Ceauşescu. Singura diferenţă este că, spre deosebire de Ceaşcă, familia Văcăroiu chiar încasează banii pentru recoltele alea fabuloase. Drept răsplată tovarăşul Văcăroiu voia (o fi reuşit?) să-l propună candidat pentru un fotoliu de senator. Stima noastră şi mândria/ PSD-ul şi hoţia.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Nicolae Văcăroiu, unul dintre demolatorii economiei româneşti”

 1. PSD a însemnat întotdeauna drumul spre barbarie | A șaptea dimensiune says:

  iulie 6th, 2015 at 14:50

  […] Şmecheri de PSD=PCR […]

 2. Aproape totul despre Adrian Năstase, cel mai corupt dintre prim-miniştrii României (I) | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 9th, 2015 at 14:06

  […] Nicolae Vacaroiu, unul din demolatorii economiei romanesti […]

 3. Aproape totul despre Adrian Năstase, cel mai corupt dintre prim-miniştrii României (II) | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 10th, 2015 at 8:11

  […] Nicolae Vacaroiu, unul din demolatorii economiei romanesti […]

 4. Aproape totul despre Adrian Năstase, cel mai corupt dintre prim-miniştrii României (III) | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 11th, 2015 at 7:50

  […] Nicolae Vacaroiu, unul din demolatorii economiei romanesti […]

 5. Aproape totul despre Adrian Nastase, cel mai corupt dintre prim-miniştrii României (IV) | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 12th, 2015 at 8:58

  […] Nicolae Vacaroiu, unul din demolatorii economiei romanesti […]

 6. Aproape totul despre Adrian Năstase, cel mai corupt dintre prim-miniştrii României (V) | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 13th, 2015 at 8:31

  […] Nicolae Vacaroiu, unul din demolatorii economiei romanesti […]

Adauga un comentariu