Cauți saloane pentru masaj bărbați Bistrița? Stailer te ajută!

miercuri, ianuarie 11, 2023 7:13
Posted in category Diverse

StailerChiar dacă trăim după niște stereotipuri și avem impresia că bărbații nu plâng niciodată sau că este pur feminin să mergi la salon de hair and beauty, ei bine realitatea acum este alta. O spune și celebrul cântec și bărbații plâng câteodată și se pare că tot câteodată mai merg și la salon.

Fie că vorbim de căutările bărbaților în ceea ce privește saloane pensat barbati Bistrita sau saloane unde să își facă manichiura sau să se tundă, cu toții vor aprecia rapiditatea cu care pot căuta și găsi un salon disponibil. În acest sens Stailer le va deveni un aliat de nădejde.

Stailer? Cum te ajută să găsești un salon

Digitalizarea este aici! Iată cum funcționează dacă ești în căutarea acelor saloane pentru masaj barbati Bistrita: intri pe pagina stailer.ro, selectezi datele de interes și anume oraș, dată, oră, tip de serviciu și pentru cine. Filtrul din această pagină îți afișează imediat doar acele saloane ce corespund cu preferințele tale, urmând ca din acestea tu să alegi pe cel care crezi că îți îndeplinește toate cerințele.

Fiecare salon înscris aici este prezentat cu detalii precum prețuri, fotografii ale serviciilor prestate, precum și recenzii ale clienților. Ai toate informațiile necesare pentru a alege în consecință.

Nu ai nevoie de cont

Poate că ne-am obișnuit deja cu digitalizarea, am tot auzit despre asta și multiplele avantaje ne fac să ne dăm seama că aceasta este tendința modernă pe care să o îmbrățișăm. Sunt însă și situații în care îți dai seama că schimbarea este complexă, fie ți se cere un cont, fie chiar să te abonezi sau să îți faci abonament la un anumit furnizor. Ei bine, în cazul platformei Stailer nu ai nevoie de cont, nu ești condiționat în niciun fel, de niciun factor. Nu va conta câte programări faci prin această metodă și nici dacă anulezi una dintre acestea. Citeste si articolul acesta pentru mai multe informații.

Există și o aplicație dedicată. Dacă crezi că un mod mai simplu decât platforma nu există, ei bine există aplicația. Funcționează similar, însă de această dată ai nevoie de cont sau te poți loga prin contul din pagina ta de Facebook. Setezi tot ce te interesează, îți faci programări pe care ulterior le poți repeta și în plus aici ai și un soi de gestiune sau calendar al acestor programări.

Să îi spunem asistent virtual? Am putea, pentru că la nevoie ai și posibilitatea de a seta un reminder. Acesta va fi de tip sms și îl vei primi cu cât timp înainte crezi că ai nevoie să ți se amintească unde ai de mers. Nu te costă nimic, este un avantaj în plus pentru cei care își fac cont prin Stailer.

Am ales salonul. Acum ce fac?

Setezi programarea online, fără să mai conteze orarul de funcționare al salonului. Poți anula de asemenea la fel de ușor. Și după ce ai fost la un salon îți poți împărtăși experiența ta cu alții. Detalii în pagina oficială.

Contact: support@stailer.ro

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu