Ce faci cand nu ai un job legal, adica nu platesti nimic pentru a trai in Romania, fiind un parazit? Te duci la pupat moaste!

duminică, octombrie 15, 2017 14:12
Posted in category Educatie, Mass-media

Salarii preotiCiteam ieri, 14 octombrie 2017, despre faptul că pupatul moaştelor a ajuns sport naţional, ce ţine loc de spitale, şcoli, şoşele, cultură, bunăstare şi civilizaţie. În timp ce “fraierii” care muncesc în România nu ştiu cum să-şi gestioneze mai bine timpul, pentru a-şi rezolva toate problemele, pupătorii de moaşte, care nu au un job legal, probabil, adică sunt paraziţi ce folosesc spitale, şcoli, drumuri, pentru a căror funcţionare, mai bună sau mai proastă, plătesc alţii, au timp să stea la cozi de 5 km, adică ore în şir, sperând că nu vor muri în spitale cu viermi şi vor trăi bine, chiar dacă nu ştiu mai nimic să facă. Atâta prostie nu se întâlneşte nici la triburile din Africa.

Pupatul moaştelor este o afacere ce aduce bani şi voturi. Bani pentru cea mai profitabilă afacere din România, afacerea BOR (Biserica Ortodoxă Română), şi voturi pentru mafia PSD-istă, votată de “întunecaţii” în ale ştiinţei şi culturii, care confundă credinţa sfântă din inima fiecărui om cu ritualuri satanice, inventate de tot felul de popi, ce-şi doreau mai mult mălai, de-a lungul lungul şi de-a latul secolelor.

De exemplu, ţoapa penală Firea, aleasă primar al Bucureştiului dintr-un singur tur (în turul doi ar fi fost spulberată) prin înţelegerea ocultă dintre cei care au format USLamismul criminal, PSD + PNL = Love(le), în loc să se ocupe de proiectele de modernizare a Capitalei, Bucurestiul fiind cel mai aglomerat oraş din Europa, atunci când vorbim despre traficul auto, sponsorizează rămânerea României în Evul Mediu întunecat, prin trimiterea de ţaţe analfabete şi pensionari cu mintea la plimbare să stea zeci de ore la cozi pentru a pupa nişte material neigienic, în speranţa că, chiar dacă eşti rău şi nu te-ai schimbat sufleteşte, Dumnezeu te va ajuta într-un fel sau altul. Doamne, asemenea aberaţii nu întâlneşti niciunde în lume. Până şi musulmanii au nişte limite, doar România profundă, şi ţiganizată la greu de către televiziuni, nu.

Sunt absolut convins că ierarhii BOR ştiu foarte bine că această mascaradă este o imensă înşelătorie, dar este încurajată deoarece aduce arginţi foarte mulţi pentru viitoarele vile de preoţi şi mitropoliţi, pentru viitoarele maşini scumpe din garajele ierarhilor bisericii, în timp ce în România se va muri în continuare pe drumuri de rahat, în spitale cu viermi, pădurile vor fi măcelărite, iar şcolile vor române cu dotări de acum 50 de ani.

De luat aminte: procentul ateilor în diferite ţări europene: Cehia: 79,4%; Germania: 29,6%; Franţa: 60%.

Şi tot în Franţa: „Republica nu recunoaște, nu salarizează și nu subvenționează niciun cult religios.” (Sursa: Wikipedia)

Religia in scoala

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Ce faci cand nu ai un job legal, adica nu platesti nimic pentru a trai in Romania, fiind un parazit? Te duci la pupat moaste!”

  1. Scrisoare către Dumnezeu de prin anii 2000 | A șaptea dimensiune says:

    aprilie 30th, 2019 at 11:27

    […] Ce faci cand nu ai un job legal, adica nu platesti nimic pentru a trai in Romania, fiind un parazit?… […]

  2. Decalogul pupatorului de moaste | A șaptea dimensiune says:

    mai 5th, 2019 at 11:55

    […] Ce faci cand nu ai un job legal, adica nu platesti nimic pentru a trai in Romania, fiind un parazit?… […]

Adauga un comentariu