Decalogul pupatorului de moaste

marți, octombrie 24, 2017 16:27
Posted in category Mass-media

Pupatori de moasteCa în orice ţară rămasă în Evul Mediu, în România nu se construieşte o autostradă, un spital modern, şcoli dotate la nivelul revoluţiei tehnologice a momentului, dar se pupă moaşte la greu. Acest “sport” este încurajat şi sprijinit de autorităţile statului, laice (?) prin definiţie, de la cele locale la cele centrale. Doar ştiţi proverbul care circulă prin România medievală: politicienii te fură, iar Biserica te ţine în întuneric. Cu alte cuvinte, Biserica Ortodoxă (vorbim de ea deoarece este majoritară) ţine de şase la furtul zilnic al marilor corupţi ai neamului, nu cumva “boborul” să se deştepte şi să realizeze că, de fapt, Biserica din Românica este o mare afacere aducătoare de averi pentru înalţii ierarhi ai Bisericii, cei care vor colabora de minune cu politicienii corupţi, pe drumul falimentării României. N-am auzit niciun popă, de la patriarh la ultimul preot din Românica, să condamne corupţia aducătoare de sărăcie, dar am auzit foarte mulţi popi, cu vile, limuzine şi amante, tunând şi fulgerând împotriva UE, tocmai organismul care mai ţine în frâu lăcomia şi ticăloşia politicienilor români, majoritar ortodocşi şi ei. Dar haideţi să vedem cele 10 porunci pe care orice pupător de moaşte care se respectă trebuie să le îndeplinească. Nu de alta, dar a pupa cadavre nu este nici măcar un “sport” de secol XIX, ci de secol X, hai XIII. Realizaţi cam pe unde se află România, ţara aia unde infrastructura este praf. Germania, rasă de aliaţi în al doilea război mondial, a ajuns, în 50 de ani, a treia putere economică a lumii şi principala putere economică a Europei. Românica, ce a moştenit din comunism o ţară fără datorii, cu fabrici şi uzine în picioare, n-a reuşit în 28 de ani să construiască măcar o autostradă la est la vest sau de la nord la sud. În aceste condiţii, te întrebi de ce ar merita votul mafioţii din PSD şi de ce trebuie organizat pupatul cadavrelor, în fiecare an, la Iaşi, unde a fost primar PSD-istul Nichita, cel care-şi trimitea poliţiştii să supravegheze păsărica amantei, o băsistă fierbinte şi târziu acasă (plus că Gheorghe Nichita a fost turnător la Securitate).

Decalogul pupătorului de moaşte

 1. Nu se pupă moaștele decât dacă în prealabil ai scos timp bun, omologat de arbitrii B.O.R, la semimaratonul de mers în genunchi în jurul Mitropoliei.
 2. Este politicos să lași toate persoanele trecute de 60 de ani înainte. Apoi, prioritate au politicienii PSD, membrii și simpatizanții. La urmă votanții și posedații.
 3. Nu-i frumos să te împingi, dar dacă este atac umăr la umăr se acceptă. Loviturile sub centură și raclă nu sunt permise.
 4. Nu te lua după metalul din care-i construită racla când îți scrii bilețelul cu dorințe. Înăuntru e Sfânta Parascheva, nu-i peștișorul de aur.
 5. Nu se freacă un bilet de Loto de raclă dacă nu juri că 90% din câștig o să-l donezi Bisericii.
 6. Nu se cumpără produse bisericești sau flori de la comercianții ambulanți ci de la hypermarketurile BOR-ului.
 7. Rugăciunile nu au valoare dacă nu lași la Cutia Milei un autograf cu poza lui Grigorescu.
 8. Nu asculta Black Sabbath la căști în timp ce aștepți la coadă. Încearcă Bad Religion.
 9. Nu face moașting la Iași dacă n-ai mai postit de câțiva ani.
 10. Dacă n-ai acasă poster deasupra patului cu PF Daniel stai degeaba la coadă.

Citeşte si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Decalogul pupatorului de moaste”

 1. PSD + BOR = MAFIA | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 18th, 2019 at 20:27

  […] Decalogul pupatorului de moaste […]

Adauga un comentariu