Ce scria presa din alte ţări, atunci când România avea preşedinte pe (semi)ţiganul Ion Iliescu (V)

marți, mai 11, 2021 7:14
Posted in category Mass-media

PSD = ciuma rosie = mafiaPotrivit prezicătorilor de la UE, citaţi de Deutsche Welle, odată cu intrarea noastră în Uniune, se vor duce dracu’ banii de vacanţe şi bere ai nemţilor. Asta deoarece în timp ce românii vor aduce la punga europeană în jur de 2,5 miliarde de euro între 2007 şi 2010, vor pleca de la aceeaşi casierie cu 11 miliarde. Se pare ca asta-i schema, dau pe noi o cârcă de bani, ca pe Mutu, şi după aceea ne ţin pe bancă. În metrou, cu acordeonul pe umeri.

„Star Bulletin de Honolulu”, dar şi alte publicaţii au scris despre domnul Gyenge Lajos, un român de la noi din ţară, care în lipsa unui creier şi-a mobilat sufrageria cu un frumos exemplar de vacă, rasa stârv cu arome naturale, din al cărui trup, intrat binişor în putrefacţie, se înfruptă zilnic. Partea mai puţin veselă a poveştii e că poliţia a fost chemată de vecinii înnebuniţi nu de emanaţia hoitului, ci de mirosul grătarelor pe care le făcea zilnic Gyenge bacsi.

Săptămâna trecută (august 2004 – n.m.), Banca Naţională a scăzut dobânzile într-un asemenea hal, încât The Washington Times s-a simţit dator, în lipsă de subiecte, să anunţe ştirea conform căreia 0,75 dintr-un procent au fost tăiate din coada leului supraponderal pe motive de diabet financiar pe bază inflaţionistă. Domnu’ Isărescu, nu-l mai faci bine pe ăsta, dom’le, ascultă-mă pe mine. Păi, dacă era ceva de capul lui, auzeam şi noi că averea domnului Adrian Năstase (premierul mafiot al României anului 2004 – n.m.) este de 70.000.000.000.000 de lei, nu de două miliarde de dolari.

Doamnele din România trecute de 60 de ani nu mai au voie să se bronzeze public şi uniform pe ţâţe din cauza numărului mare de turişti reclamagii oripilaţi de imaginile sutienelor goale aruncate lângă pătură, scrie Daily Record. Personal, consider această măsură a fi injustă şi discriminatorie, atâta timp cât legea împotriva atârnării nu se aplică şi bărbaţilor.

Echipa de fotbal Crystal Palace, din prima ligă engleză de fotbal, a dat de necaz odată cu primirea noilor tricouri pentru sezonul competiţional ce stă să înceapă (sezonul 2004-2005, n.m.). Amintitele tricouri, fabricate la un atelier meşteşugăresc din România, au numele echipei inscripţionat greşit. Astfel, zice Daily Express, Crystal Palace a devenit Chrystal Palace graţie priceperii şi atenţiei deosebite a fabricantului. Startul campionatului fiind foarte aproape, englezii au renunţat să schimbe tricourile, dar au cerut părţii române să le inscripţioneze pe piept, în locul sponsorului, textul “Fabricat în Rhomânia”. (“Academia Caţavencu”, nr. 661/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu