Ce scria presa din alte ţări, atunci când România avea preşedinte pe (semi)ţiganul Ion Iliescu (III)

duminică, august 30, 2020 16:45
Posted in category Mass-media

Neil ArmstrongThe Guardian scrie despre ciupercile mutant care au băgat în spital peste 100 de români fugiţi în pădurile patriei pentru o masă mai bună. Aşa le trebuie şi burghejilor ăstora care se duc prin păduri numai după ciuperci, de parcă scoarţa de copac ar fi cancerigenă. Se vede treaba că singurele ciuperci autentice şi de care poţi fi sigur rămân tot cele luate de pe centură.

Într-un spital din Mangalia, poate singurul, un porc mistreţ a intrat ca la el acasă şi a distrus tot ce i-a ieşit în cale, fiind ameninţat şi ucis în cele din urmă de profesioniştii crimei ca sport, vânătoarea. După mirarea dintre rândurile articolului, bănumi că Agenţia France Presse nu prea înţelege cum s-a ajuns la o asemenea situaţie, însă noi ne minunăm doar de faptul că porcul a reuşit să treacă nevătămat de cordonul de ţigani cerşetori de la intrarea în spital.

Potrivit cotidianului Budapest Sun, golful este cel mai trandy şi mai fiţos sport printre parveniţii din România şi câştigă teren(uri) pe zi ce trece. Am vrea să aducem completarea că, pe lângă golf, un alt sport care cunoaşte la parveniţii noştri o dezvoltare nemaivăzută este vânătoarea. Iar faptul că cele două sporturi nu au nicio asemănare este numai o aparenţă, fiindcă la noi au totuşi ceva în comun: şi în timpul golfului, şi în cazul vânătorii, se întâmplă să dispară nişte bile în timpul partidei (aluzie la faptul că Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, şi-a pierdut un testicul la o partidă de vânătoare la care a fost prezent, printre alţii, şi Adrian Năstase, pe atunci prim-ministrul României – n.m.).

Reuters se întreabă din ce şi mai ales de cine va fi făcută maşina aia care va costa 5.000 de euro, aţi ghicit, Dacia Logan. O maşină ieftină e visul oricărui european, o maşină bună e visul oricărui american, dar ca să visezi la o maşină şi ieftină şi bună îţi trebuie neapărat imaginaţie românească.

Organizaţia teroristă Al-Qaeda ar vrea, potrivit agenţiei de presă DPA, să-şi facă o casă de vacanţă pe la noi, dacă nu la munte, măcar undeva într-un loc ferit de ploi şi de gheara americană. Atât ne mai trebuia, să ne călcăm pe bombeuri pe la Mihăileştiuri cu arabii. Alo, domnu’ Benladenu, vezi, tati, că alde Mitrea şi Oprea, la cât sunt ei de operativi şi de rapizi, repară asfaltul înainte de a apuca voi să trageţi cuiu’! (“Academia Caţavencu”, nr. 653/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu