Ce scria presa din alte ţări, atunci când România avea preşedinte pe (semi)ţiganul Ion Iliescu (II)

vineri, iulie 24, 2020 8:13
Posted in category Mass-media

Criminalul Ion IliescuDupă ce şi-a îndeplinit unul câte unul toate obiectivele mandatului de trage să moară, guvernul Adrian Năstase face o bucurie şi poporului nigerian, contribuind la înălţarea Centrului Ecumenic Naţional din Abuja, Nigeria, cu modesta sumă de 5 milioane de naira (sau, pe româneşte, 37.465 de dolari), zice cotidianul local This Day. Donaţia a fost făcută prin Ambasada României de la faţa locului. Dar cel mai mult nigerienii s-ar fi bucurat de copacul pe care l-a plantat oficialul nostru în curtea oficialităţilor lor. Vă daţi seama, asta înseamnă încă o locuinţă pentru tinerii nigerieni din Capitală, ceea ce înseamnă că au şi ei un fel de ANL al lor.

Din cotidianul The Telegraph aflăm că prinţul Charles se pune de-a curmezişul în calea proiectului autostrăzii ce ne va scoate în Europa, motivând că o treabă aşa serioasă nu e de noi şi, în plus, ar distruge 200 de sate transilvănene – nemaipunând la socoteală flora, fauna şi omenetul din zonă. Bineînţeles că autorităţile de la Bucureşti nu s-au arătat prea interesate de ofurile prinţului şi, prin vocea tovarăşului Ion Iliescu, au replicat că asemenea argumente sunt nejustificate şi chiar anacronice. Chiar aşa, ia să-şi vadă el de Camilla lui şi de pur-sângii ăia arabi de la palat şi să zică mersi dacă PSD-ul îl va lăsa să se dea şi el pe autostradă după ce av fi gata. Că, până acum câţiva ani, nobilii ca el erau întorşi cu maşina încă de la ieşirea din Otopeni.

În Las Vegas Sun scrie că 11 membri a două bande de interlopi români, cu serviciul în Las Vegas, au fost arestaţi mai zilele trecute (în 2004 – n.m.) pe motiv că furau cărţi de credit, pe care le tocau mărunt-mărunt prin cazinourile din oraş. Pe-ăştia o să-i ducă într-o închisoare federală, aşa că îmi imaginez cum or să iasă dintre vieţaşii negri de acolo: când vor da de o masă de cărţi, le va fi cam greu să se aşeze.

După Iugoslavia (pentru cei tineri, Iugoslavia = Serbia + Muntenegru + Croaţia + Slovenia + Macedonia + Bosnia-Herţegovina, n.m.), România este ţara cu cei mai mulţi graşi din Europa Centrală şi de Est, citim într-o ştire apărută la France Press. Adică suntem un fel de fenomen contra naturii, în sensul că, cu cât mâncăm mai puţin, cu atât devenim mai laţi. Ceea ce înseamnă că atunci când mâncăm slăbim, lucru perfect adevărat, cu condiţia ca actul să fie de cel puţin trei ori pe zi şi executat profesional de miliţieni calificaţi la locul de muncă. (“Academia Caţavencu”, nr. 651/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu