Ce scria presa din alte ţări, atunci când România avea preşedinte pe (semi)ţiganul Ion Iliescu

vineri, iulie 3, 2020 8:04

Criminalul Ion IliescuDupă decembrie 1989, odată cu dispariţia cenzurii comuniste, s-a aflat că-n Românica sunt milioane de cetăţeni de la ţară care-şi doresc să aibă un cal şi o căruţă, proprietate personală. Până atunci, doar ţiganii cu cortul aveau calul şi căruţa lor, românii având doar în folosinţă calul şi căruţa, aceastea aparţinând colhozului comunist.

E adevărat, cu calul şi căruţa se mai făcea agricultură, în ţările civilizate, prin secolul al XIX-lea, dar această realitate nu trebuie să mire pe nimeni: Românica este prin secolul al XVIII-lea, deoarece în secolul al XIX-lea, Alexandru Ioan Cuza a împărţit pământul Bisericii ţăranilor, iar astăzi, în 2020, Biserica şi-a recăpătat zecile de mii de hectare de pământ şi pădure, adică ne-am reîntors în secolul al XVIII-lea.

Şi ajungem în 2004, atunci când agricultura românească se făcea preponderent cu calul şi căruţa, iar preşedintele României era (semi)ţiganul Ion Iliescu. Ei bine, ce credeţi că scria presa din Australia despre Republica Securistică România (RSR) în 2004? Se mira presa australiană de faptul că-n România mai există sute de mii de oameni care-şi câştigă existenţa cu calul şi căruţa. Cam aşa era descrisă România într-un atlas editat în Australia. Pe această temă o scurtă însemnare din “Academia Caţavencu” (nr. 650/2004)

Fabricat în România, denigrat în Australia

Greu de explicat de ce-or crede oamenii ăia (cei din Australia – n.m.) că noi încă mai călătorim cu calul şi căruţa, când nu mai folosim aşa ceva încă de la colectivizare. Când actualul nostru preşedinte (Ion Iliescu – n.m.), împreună cu complicii lui, a decis că e vremea modernizării. Am vrea să-i lămurim pe australieni că astăzi (în 2004 – n.m.), cu calul şi căruţa nu mai circulă decât conaţionalii actualului nostru preşedinte (Ion Iliescu – n.m.), cel care ne-a luat caii şi căruţele la colectivizare sub pretextul că le dă statului. Aiurea, uite cui a vrut el să le dea.

Până şi câinii care s-au împotrivit atunci în locul nostru au ajuns pe mâna acestor oameni, care-i leagă la căruţă să aibă grijă de felinar. Apropo de acest popor conaţional cu preşedintele nostru (Ion Iliescu – n.m.): citim în acelaşi atlas că ar avea o oarecare tradiţie în acrobaţii. S-o face referire la mersul pe sârmă. Pe sârmele noastre cu blugi întinşi la uscat, mai precis.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu