Cocalarul de la catedra

miercuri, octombrie 18, 2017 17:51
Posted in category Educatie

Ecaterina AndronescuNu ştiu câţi realizează faptul că toţi corupţii de astăzi, toţi mincinoşii din politică şi toţi tâlharii bugetului de stăt au trecut prin nişte şcoli. Adică, în mod normal, au o educaţie, inclusiv civică. Mă-ntreb câteodată dacă foştii profesori ai mafioţilor Dragnea şi Tăriceanu nu intră în pământ de ruşine, dacă mai trăiesc, văzând ce specimene au eliberat în societate, fără o minimă morală publică, având un dispreţ total faţă de adevăr, dreptate etc. Eşecul politicienilor români, majoritatea nişte mafioţi ordinari, de după 1989, este, de fapt, eşecul unui sistem de învăţământ falimentar, in dictatura comunista, eşuat într-un învăţământ şi mai falimentar, cel de după 1989, aici intrând în funcţiune corupţia totală a sistemului: examene fraudate, diplome false, sistemul privat de rahat etc.

Pentru a înţelege de ce suntem unde suntem, trebuie precizat faptul că la catedră ajung indivizi pentru care corupţia nu înseamnă ceva rău, indivizi care au şi astăzi nostalgia comunismului criminal, indivizi care nu pot enunţa trei fraze corecte în limba română etc. Cum am avut ghinionul să întâlnesc astfel de specimene, iată un exemplu de cocalar ajuns la catedră, deşi educaţia sa este mai jos decât a ultimului beţivan analfabet. Dacă un Futose a ajuns prim-ministru, de ce nu ar ajunge şi cocalarii la catedră.

 • Cocalarul ajuns, greşit, profesor îşi face cruce ori de câte ori trece prin dreptul bisericii, precum ultima babă senilă, dar, pe de altă parte, te desfiinţează verbal dacă îl superi. Dar, nu-i aşa, este un bun creştin (hăăă, hăăă, hăăăă).
 • Cocalarul ajuns la catedră cu 4,75 la titularizare, devenit 5 după contestaţie, într-o perioadă în care era de ajuns 5 (cinci) pentru titularizare, scrie cărţi SF, dar face greşeli grave de exprimare în limba română (“urc sus”, “elevul copie” etc.), în prezenţa copiilor, doar există tehnoredactori la editură care-i corectează greşelile de gramatică.
 • Cocalarul ajuns la catedră îi va desfiinţa pe profesorii săi de liceu (de la fiecare profesor înveţi câte ceva util), toţi fiind “beţivi”, “pedofili” (s-au căsătorit cu foste eleve unii dintre ei), “chiulangii”, doar el este un model de verticalitate şi moralitate.
 • Cocalarul ajuns nefericit la catedră va avea, în cancelarie, reacţii de ţoapă analfabetă, adică va face semne pe la spatele tău, te va imita, te va umple cu scuipaţi, dacă ai proasta inspiraţie să-l contrazici.
 • Cocalarul de la catedră se leagă de aspectul fizic al unui individ, element foarte grav pentru un profesor. “Grindeanu este un handicapat”, altul este “nebun” sunt afirmaţii ale unuia care, teoretic, ar trebui să fie un model de comportament, un model de civilizaţie, iar în această paradigmă educaţională a lumii de astăzi nu au ce căuta asemenea etichetări. Vă imaginaţi că o scârbă de genul lui Mirel Palada, care folosea des invective la adresa opozanţilor mafiei PSD-iste, a ieşit din mâna unor astfel de cocalari de la catedră.
 • Cocalarul pentru care şcoala nu înseamnă nimic, deşi este profesor de istorie, nu dă doi bani pe semnificaţia Zilei Naţionale, pe democraţie şi libertate, având mereu limba în fundul lui Ceaşcă, cel care, nu-i aşa, nu a înfometat şi izolat această ţară şi nu a fost ultimul stalinist al Europei.
 • Cocalarul, ce a fost şi director de scoala într-o anumită perioadă, a vut puternice dureri în fund legate de faptul că nu erau decontaţi banii de navetă de către Primărie, în perioada când cocalarul era şef şi când profesorii aveau salariile tăiate, pe motivul de cocalar împuţit: “Aveţi ore suplinite, mai vreţi şi bani de navetă? Sunt multe locuri unde banii de navetă nu se dau de ani de zile.”
 • Cocalarul descris mai sus ar fi ajuns, în SUA, cu un glonţ în cap, dar în Românica este cineva, viitor (de)modelator de generaţii. Din mâinile lui vor ieşi viitorii corupţi ai patriei, viitori cetăţeni care nu au habar de ce 1 Decembrie este Ziua Naţională a României, dar ştiu foarte bine că dacii erau nespălaţi şi-şi ucideau copiii, ştiu foarte bine ce răi erau profesorii săi de liceu, ştiu foarte bine ce element negativ este profesorul de educaţie fizică, iar cocalarul ştie foarte bine cum este să iei salariu venind 4 zile la şcoală şi, în rest, ocupându-se de alte probleme.
 • Cocalarul acesta va contribui decisiv la România tribală, înapoiată şi ţiganizată de mâine, în care un Dragnea sau Tăriceanu vor face legi pentru infractori, iar cei ieşiţi din şcoală, din mâna cocalarului de la catedră, îi vor apaluda şi vota.
 • Cine poate îndrepta aceste lucruri? În România rurală, nimeni. Doar cine munceşte greşeşte, iar cine nu, este, nu-i aşa, promovat.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Cocalarul de la catedra”

 1. Despre cei din tribul fostei profesoare de lucru manual, pe stil vechi, analfabeta Vasilica Viorica Dăncilă | A șaptea dimensiune says:

  februarie 2nd, 2019 at 12:18

  […] şi am găsit scris pe tablă, de către domnul profesor de istorie, genul de personaj descris aici, “Ribentrop”, deşi corect este Ribbentrop, cu doi de “b”, dacă îţi respecţi profesia […]

Adauga un comentariu