Învățământul românesc produce bovine hoațe?

sâmbătă, mai 25, 2013 16:08
Posted in category Educatie

Bani pentru educatieMai jos este un material despre educație. O educație în care fraudarea examenelor a fost normalul multor ani. Și nimeni la tembelizor nu era oripilat de această monstruozitate. Bunicuța Ilici ‘KGB’ Iliescu știe de ce. Autorul materialului este Mihai Giurgea.

Românii sunt învățați de mici sa fure!

Cum ați luat notele astea? l-a întrebat azi un reporter pe un elev. Elevul a început sa rada: pai n-am mai putut sa copiem…hahaha…

Băiatul era cinic, dar realist. Măcar n-a venit cu scuze imbecile: ca n-a putut sa scrie de stres, ca au fost subiectele prea grele, ca așa si pe dincolo… Ca om, amaratul ala de elev e de 10 ori mai valoros decât Ecaterina Andronescu, fosta ministreasa a Educației, care s-a grăbit sa le plângă de mila “micuților” escroci: vai săracii, au fost așa de bulversați de camerele de filmat si n-au mai putut sa folosească copiuțele!

Doamna Ecaterina Andronescu si-a greșit meseria: dansa n-a fost niciodată ministru cu adevărat, ci a fost liderul sindical al hoților.

Ca sa obțină voturi pentru PSD, a pupat in cur sindicatele si le-a plâns de mila “sărmanilor” profesori. Profesorii, normal, au început sa frece menta; calitatea învățământului s-a prăbușit ,dar dansa avea nevoie sa dea bine in statistici. Ca o adevărata comunista, n-a recunoscut realitatea, ci a încurajat corupția in scoli si a permis distrugerea BAC-ului. Sistemul de copiere in masa sub mandatul dânsei a pornit.

 • Dar ce sa facem cu atâția tâmpiți cu diploma de BAC? Nici o problema: intra la facultățile private! Noi le dam voie sa funcționeze, ele dau bani la partid, populația se umple de diplome si toata lumea e mulțumita.
 • Dar ia stai: după facultatea aia de rahat, cine ii angajează pe dobitoci? Ca firmele private nu-s proaste. Nici o problema, ii angajam la stat! Doar suntem stat social!

De aia a crescut numărul de bugetari de 5 ori in ultimii 10 ani. De aia s-a prăbușit învățământul, de aia s-a prăbușit economia. Si tot de aia s-a umplut Europa de hoți si de curve din România: pentru ca așa i-ați învățat! Tot sistemul asta s-a bazat pe faptul ca statul te angajează. Statul, nu sectorul privat, a fost principalul client al sistemului românesc de învățământ. Așa ca avem un învățământ tipic comunist.

Ei, uite ca acum statul nu te mai angajează! Nu mai are bani. Criza economica demolează sistemul social. Ce-mi place criza asta!

Cine e de vina? In primul rând miniștrii învățământului. Toți!

Nu e de vina doar madam Andronescu. Ea a pornit sistemul, ea a bătut palma cu sindicatele, dar n-a fost ministru in permanenta. Daca ceilalți miniștri ar fi vrut sa pună capăt corupției si bătăii de joc de la bac, ar fi putut oricând. Dar ei, din contră: au băgat in calcul si notele din școala. Note care, sa fie clar: in cea mai mare parte a tarii sunt date pe spaga. Învățământul românesc e putred de corupt – dar corupția a pornit de la Minister.

Așa s-a ajuns ca in Suceava sa treacă 60% din elevi bac-ul, iar in București doar 40%. Crede cineva sincer ca școlile din satele sucevene sunt mai bune decât cele din București? Crede cineva ca un elev cu 10 pe linie din Suceava, e mai bun decât un elev de nota 7 din București? Eu nu cred!

Bravo, nea Funeriu!

In clipa asta ești singurul ministru din incapabilul guvern Boc pe care-l simpatizez. Mă doare-n cot daca știi sau nu genul substantivelor. Madam Andronescu îl știe sigur – si ce folos? Ca a distrus învățământul si prin asta, a distrus si economia.

România e îngropata in rahat, iar acum are nevoie de un buldozerist care împingă rahatul in groapa unde-i e locul. Mă doare-n cot daca buldozeristul miroase frumos si vorbește corect. Pe mine mă interesează doar sa-si facă treaba pentru care-l plătesc.

Soluția? Salariile profesorilor trebuie blocate de mâine!

Când ai un angajat prost si hot, nu-i mărești salariul in speranța ca o sa muncească mai bine. Ci îl dai afara in suturi! Asta merita sistemul de învățământ. Ce merita si Garda Financiara sau Vama: desființate! 60% din elevi căzuți la bac, e inadmisibil!

Sistemul actual e pentru șmecheri si numai șmecherii fac gura si îl mai apară. Știu ca exista profesori buni, profesori care muncesc pe gratis cu elevii după ore. Exista si elevi care trag din greu. Si tocmai de ei si de munca lor își bate joc sistemul. Asta trebuie sa înceteze imediat!

Se plâng sindicatele ca n-au salarii “ca-n Germania”?

E timpul ca văicărelile astea sa fie retezate. Statul nu trebuie sa mai dea școlilor nici un ban – si asta chiar de mâine. Toți banii trebuie sa meargă numai către elevi. Sub forma de burse, de vaucere, de tichete – n-are importanta!

Iar profesorii n-au decât sa se asocieze, sa formeze scoli private si sa atragă clienți cum pot. Profesorii buni vor avea sute de elevi si vor câștiga imens. Profesorii slabi vor muri de foame. Daca ai doar 5 elevi, ce sa-i mai ceri sindicatului? Așa nu mai e nevoie nici de inspectori județeni (afara cu voi!), nici partidele n-or sa mai poată numi directori politruci (afara cu voi!).

Nu statul trebuie sa decidă unde se duc banii educației, ci elevii si părinții. Ca de fapt, banii statului ai lor sunt.

Bătaia in școala trebuie legalizata.

Când un elev sare cu cuțitul la profesor, ce faci? Ii scazi media la purtare? Ii faci “consiliere” psihologica? Pai o sa-ti rada in nas de bou ce ești! Dar daca pui biciul pe el, o sa-i piară cheful de ras. Si pe el, si pe părinții lui, ca nu e doar el vinovat. Poți sa-i biciuiești sub supraveghere medicala daca vrei, dar dezastrul din România nu se rezolva fără bici.

Ti-e mila de copil? zici ca e inuman sa-l bați? Ei, de aia nu mai are loc România in pușcării. De aia au ajuns pușcăriașii sa doarmă cate 4 in pat. Ca românilor le e mila de hoți. Si le e mila de hoți pentru ca, in realitate, poporul român chiar este un popor de hoți. Hoții sunt majoritatea. Legile ii favorizează, Constituția României ii protejează.

Judecătorii români sunt cei mai corupți din Europa. La fel si polițiștii români, politicienii români, preoții români, profesorii români, inspectorii fiscali români. Cum s-a ajuns aici?

Simplu: copiind la bac. Asta e primul pas.

Sursa: Capitalism pe pâine

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Învățământul românesc produce bovine hoațe?”

 1. Facultățile private, o catastrofă pentru România | A șaptea dimensiune says:

  februarie 10th, 2016 at 21:14

  […] Învățământul românesc produce bovine hoațe? […]

 2. Deutsche Welle: Adevărul crud despre România | A șaptea dimensiune says:

  februarie 10th, 2016 at 21:36

  […] Învățământul românesc produce bovine hoațe? […]

 3. Sistemul de muncă la domiciliu | A șaptea dimensiune says:

  august 31st, 2016 at 16:58

  […] Învățământul românesc produce bovine hoațe? […]

Adauga un comentariu