Cu mănăstirea pre rezervaţie călcând

joi, martie 2, 2023 7:13
Posted in category Mass-media

Valorile BOR

Ce se întâmpla când doi agenţi acoperiţi ai dictaturii criminalului de război Vladimir Putin tăiau şi spânzurau în Republica PeSeDistă Românika? Cum colaborau puşcăriaşul PSD-ist Adrian Năstase, din funcţia de premier al României, cu Teodosie Şpagoveanu, din funcţia de mare sculă în organizaţia lacomă şi criminală Sutanele Negre, alias BOR = Biserica Ortodoxă Română? Ei bine, dragii mei, s-a întâmplat, în aceste cazuri, un lucru extrem de grav: s-au distrus vestigii istorice, urme ale trecerii neamului nostru prin istorie, din cauză că nişte politicieni corupţi şi-au dat mâinile, pătate de şpăgi încasate, cu mâinele pătate de nemuncă, lăcămie, huzur, tupeu porcesc şi luat cu japca de la noi toţi ale popilor, ale lui Şpagoveanu în acest caz.

Dezvoltarea subiectului, cu Teodosie Şpagoveanu, fost inculpat penal, în rolul principal, într-un articol din 2004.

Arhiepiscopia Tomisului e hotărâtă (era în 2004 – n.m.) să ridice o mănăstire cu hramul „Înălţarea Domnului” în zona strict protejată a sitului arheologic al cetăţii Histria.

În mai, anul acesta (2004 – n.m.), Consiliul Local al comunei Histria a atribuit cu titlu gratuit Arhiepiscopiei Tomisului terenul agricol de 5 hectare „în scopul construirii unei mănăstiri”, iar în 21 septembrie 2004 Consiliul Judeţean Constanţa (dominat de PSD = ciuma roşie, n.m.) a eliberat certificatul de urbanism în care este indicată şi distanţa de numai 300 m la care se află mănăstirea, clopotniţa şi chiliile de cetatea Histria.

Pe 2 octombrie 2004, Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) constată că lucrările de construcţie au început în lipsa autorizaţiei de mediu şi cere încetarea lor.

Pe 27 octombrie 2024, se respinge cererea de eliberare a autorizaţiei de mediu şi se cere desfiinţarea construcţiilor care au continuat să fie ridicate de părintele Ieronim împreună cu drept-credincioşii săi zidari.

O săptămână mai târziu, lucrările nu încetează şi ARBDD amendează Arhiepiscopia cu 75 de milioane de lei (vechi – n.m.).

Ca să lămurească autoritatea de mediu să-şi bage minţile în cap, ÎPS Teodosie Tomitanul apare la Prima TV şi pe TVR 2 şi declară că nu va opri construcţiile.

O televiziune umanistă (Antena puşcăraişului Dan Voiculescu – n.m.) nu mediatizează subiectul pentru că, ultima oară când l-au prezentat pe arhiepiscopul de Constanţa într-o lumină nefavorabilă, întreaga echipă de filmare şi-a luat o sfântă anatemă, iar producătorii au primit o atenţionare pe firul scurt care uneşte Piaţa Victoriei (sediul guvernului mafiotului Adrian Năstase – n.m.) de Şoseaua Bucureşti-Ploieşti (sediul Antenelor lui Voiculescu – n.m.), semn că Teodosie Tomitanul (fost Snagoveanu) se iubeşte frăţeşte cu puterea laică de la Bucureşti.

Serviciile monahale secrete spun chiar că iubirea frăţească de astăzi îşi are originea într-o iubire vinovată de mai de mult, ceea ce explică într-un fel curajul de a construi mănăstirea în zona interzisă a cetăţii greceşti Histria. („Academia Caţavencu”, nr. 675/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu