Pentru popii lacomi, contează doar caşcavalul. Sănătatea omenilor nu este deloc importantă pentru popii criminali

miercuri, martie 10, 2021 8:07
Posted in category Mass-media

ReligieRomânia îşi continuă ascensiunea spre statutul de ţară medievală, spre statutul de stat al popilor lacomi şi criminali, în care Biserica este stat în stat şi face ce vrea, mai exact urmăreşte un singur scop: profitul clerului ortodox (vorbim despre clerul ortodox deoarece este majoritar în România).

Zilele trecute, nici mai mult, nici mai puţin, puşcăriaşul (cu suspendare) şi turnătorul la Securitate Teodosie Snagoveanu, alias “Şpagoveanu”, alias “Mache”, afirmă că Biserica nu este din această lume (ce abureală!) şi, prin urmare, fiind dintr-o lume “divină” nu trebuie să dea socoteală nimănui pentru ceea ce face.

Acest jeg, acest gunoi, acest limbric de Şpagoveanu reia aceeaşi tâmpenie pe care a mai debitat-o de câteva ori, probabil pentru asistaţii şi ţiganii fără prea multă şcoală, care cred toate tâmpeniile popilor lacomi şi criminali. L-aş întreba pe acest nenorocit, pe această larvă, pe acest îmbogăţit din jaf şi corupţie (Şpagoveanu este milionar în euro, având o avere imensă) cum de Biserica lu’ Peşte Prăjit, care nu este din această lume, primeşte totuşi bani de la “fraierii” care trudesc din greu în această lume, pentru a avea Şpagoveanu destul caşcaval să-şi creeze o avere imensă. De ce Biserica lu’ Şpagoveanu, care, repet, nu este din această lume, a cerut mereu bani de la stat, pentru construcţia a ‘jde mii de biserici, în timp ce în spitale cădea tencuiala peste bolnavi şi mii de români a murit în accidente rutiere, din cauza lipsei şoselelor, banii fiind luaţi de Biserica lui Şpagoveau, din altă lume, dar jupuindu-i pe români de bani în această lume.

De ce-şi permite infractorul Şpagoveanu toate acestea? Păi, răspunsul e simplu. Cum să nu aibă Şpagoveanu tupeu de borfaş şi tupeu de interlop, din moment ce:

  • este prins fără mască, da’ nu este amendat de jandarmi, alte jigodii, aflaţi în subordinea criminalilor care i-au gazat şi ucis pe oameni în 10 august 2018;
  • este prins luând fonduri europene ilegal, da’ nu este condamnat la închisoare cu executare, aşa cum ar fi meritat, ci cu suspendare, deoarece există judecători mafioţi, pe care-i doare-n cot de binele public şi de caracterul vindecativ, de exemplu, pentru comunitate al unei hotărâri judecătoreşti;
  • este filmat luând şpagă 5000 de euro pentru a acorda o parohie, filmul circulă ani de zile în mediul online şi nimeni nu l-a întrebat pe Şpagoveanu de sănătate, în timp ce un profesor, şef de comisie la Bacalaureat, a fost condamnat cu executare, în urmă cu nişte ani, pentru fraudarea examenului de Bacalaureat; de ce? probabil că un pârlit de profesor este nesemnificativ în comparaţie cu Şpagoveanu;
  • ca să nu mai vorbim despre sexul cu băieţi practicat de Şpagoveanu, aşa cum bârfeşte lumea, deşi Biblia, acea carte de care Şpagoveanu nu ţine cont deloc, spune cu totul altceva în privinţa clerului bisericesc şi nu numai.

Şpagoveanu nu este sancţionat de BOR deoarece este BOR (Biserica Ortodoxă Română), acea organizaţie care ţine România captivă într-un Ev Mediu întunecat, în care murim cu zile în spitale cu viermi, în timp ce popii lacomi şi criminali au averi imense, făcute pe seama statului român, care le plăteşte salariile şi le construieşte catedrale faraonice şi mii de biserici, şi a enoriaşilor fără şcoală, fără educaţie, fără nimic uman la nivel de secol 21, care mai cred că pupând nişte cadavre (moaşte) ajung să le fie bine în această lume şi într-o iluzorie lume viitoare.

Voltaire spune că “Religia a apărut atunci când primul ticălos l-a întâlnit pe primul prost”. Cu siguranţă, Şpagoveanu = Mache = Teodosie Snagoveanu nu este un prost, un fraier. Proşti şi fraieri sunt cei care-i tolerează acestui puşcăriaş toate crimele împotriva românilor. Şpagoveanu este o jigodie, pe care autorităţile statului român (cică, laic – hăăă, hăăă, hăăăăă) au obligaţia s-o readucă (pe această jigodie numită Şpagoveanu) din altă lume în această lume, urâtă pentru muritorii de rând, dar plină de bani şi plăceri pentru popii lacomi şi criminali. “Religia, o frază de dânşii inventată”, spunea geniul literaturii române, Mihai Eminescu. Aşa-i, religia este o invenţie a popilor lacomi şi criminali, care a ţinut omenirea mii de ani în întuneric şi a lăsat în urmă milioane de cadavre. De ce? Ca să le fie bine lor, popilor.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu