Atunci când nu se urcă beţi la volan şi ucid copii de 15 ani, ce credeţi că fac popii lacomi din România: împuşcă urşi, specie pe cale de dispariţie

joi, ianuarie 7, 2021 9:57

Teodosie Şpagoveanu, turnător la SecuritatePrin 2004, atunci când BOR se bucura de 85% încredere în rândul prostimii care nu a citit Biblia, da-l crede pe popa lacom şi criminal, se întâmplau cele povestite mai jos. Înainte de asta, aş remarca un lucru. Se întreabă foarte mulţi de ce România este cum este. În opinia mea, unul dintre răspunsuri este următorul. Nu poţi fi altfel ca ţară, din moment ce peste 50% din populaţie are încredere în organizaţia criminală pentru ţară cu acronimul BOR (Biserica Ortodoxă Română), care reprezintă, nu-i aşa, Divinitatea, asta pe de o parte, iar pe de altă parte, cam tot aceeaşi dintre cei amintiţi anterior au limba în fundul unui dictator ateu criminal, Nicolae Ceauşescu. Evident, contradicţia (presupunând, prin reducere la absurd, că BOR este o sectă creştină) dintre creştinismul BOR şi ateismul pantofarului criminal Nicolae Ceauşescu nu pare să deranjeze minţile creţe ale celor cu fundul în două luntri. Noapte bună, România! Poţi dormi liniştită, bezna în care trăiesc ăia cu “Mândri că suntem români!” este totală!

Popa Ilie Sârbu (socrul lui Puie Monta) şi puşcăriaşul Adrian Năstase împuşcau în 2004 urşi folosind metoda dictatorului Nicolae Ceauşescu: slugile acestor nenorociţi aduceau urşii într-un ţarc, unde erau măcelăriţi de cei doi.

Pentru detalii, să citim materialul din “Academia Caţavencu” (nr. 657/2004), ce apărea în iulie 2004.

Adi şi Ilie preferă animalele urs-sânge

Numărul ouălor rămase la purtător pare să fie invers proporţional cu numărul urşilor ce se cer ucişi, spre dovedirea bărbăţiei pierdute.

Irod, spune colindul, pentru a fi sigur că-l va ucide pe Iisus, a jertfit toţi pruncii: “De doi ani şi mai în jos/ Să-l taie şi pe Hristos”. Cunoscând metoda din facultate, preotul-ministru Ilie Castriotul (Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, pe atunci, în 2004, ministrul Agriculturii în guvernul mafiotului PSD-ist Adrian Năstase – n.m.) a ucis, pentru antrenament, doi ursaci mărunţi în zilele de 16 şi 17 aprilie 2004, pe Valea Neagră, fondul de vânătoare Şeţul, Ocolul Silvic Cîmpina, Direcţia Silvică Prahova.

A executat ursuleţii din cazemată tip Ceauşescu întrucât aceştia, fiind omnivori, înfulecă orice, inclusiv oul.

Ursul cel mare, pregătit pentru jertfa pe altarul marelui preot PSD-ist, nu s-a arătat atunci, drept care Irodul românesc a purces în căutarea altor inocenţi îmblăniţi.

Zeiţa Diana i-a surâs pe 24 aprilie în fondul de vânătoare Sebeş, Ocolul Silvic Făgăraş, Direcţia Silvică Braşov. Acolo, nesătulul popă a ucis, cu sângele tot ami rece care i-a rămas după opraţia prin pantalon închis, din iarnă (în iarna 2003-2004, criminalul popă Ilie Sârbu şi-a pierdut un testicul la o vânătoare la care a participat şi Adrian Năstase; zvonurile spuneau atunci că cel care l-a lăsat pe popa Sârbu fără un testicul a fost însuşi banditul Adrian Năstase – n.m.), un al treilea urs care, mai mare fiind, i-a dat, se pare, satisfacţie.

În acest fel s-a încheiat Ilieada şi Irodiada urşilor, adică şirul, jertfelnicelor daruri făcute sieşi de către preacuviosul Ilie Sârbu.

Nelăsându-se mai prejos, Adi de la Tărtăşeşti (Adrian Năstase – n.m.), cel cu ouăle şi zilele de prim-solist politic numărate, a executat şi el prin aceeaşi metodă muierească un urs mare – ca de sfârşit de mandat – , zicându-şi: “După mine, potopul!”.

Crima s-a săvârşit pe fondul Jepi al Asociaţiei de Vânătoare Diana, unde le trage şi schiloditorul de urşi Filip Georgescu, deputat PSD de Argeş şi fost director general al RNP Romsilva.

După ce, vreme de un mandat, presa a dezvăluit cu obstinaţie excesele cinegetice al Puterii PSD-iste, repetarea aceloraşi isprăvi, trădând infantilism la vârsta ghioceilor la tâmple, e un lucru grav, rezultat al unor nevindecabile complexe.

Aceşti bărbaţi de cincizeci şi ceva de ani trec, fără îndoială, printr-o criză adâncă de identitate, rezerva realizărilor lor adevărate fiind una incertă.

Cred însă că există şi alte satisfacţii şi confirmări ale inteligenţei şi virilităţii în afară de dezbrăcarea urşilor morţi.

Un cititor normal ar putea spune că “porcului de rasă de nimic nu-i pasă” şi că tonul oarecum zeflemitor al acestor rânduri nu e potrivit faptelor de indivizi smintiţi. Acestui cititor i-aş da dreptate, cu o singură corecţie: porcul nu e de rasă.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu