Cum a ras PSD = ciuma roşie pădurile României

miercuri, februarie 6, 2019 9:40

PSDÎn codrii Bucovinei face legea securea partidului

Când Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, a reclamat că pădurile bisericii bucovinene sunt jefuite de oamenii PSD-ului, Cozmâncă (fost politruc comunist, membru în guvernul lui Năstase-Puşcărie, adică al PSD-ului – n.m.) l-a somat să-i dea nume. După ce a ieşit la iveală cel al lui Tărâţă Culiţă, Cozmâncă a dat-o la întors ca un agent sovietic prins cu raţa în gură: “Proprietarul pădurilor a fost Imperiul Autro-Ungar, nu Mitropolia Bucovinei cu Capitala la Cernăuţi”. De vreme ce imperiul a decedat în 1918, iar Cernăuţii a rămas de căruţă în componenţa Ucrainei în 1945, voia să spună Cozmâncă, oamenii PSD-ului au voie să radă pădurile bisericii din Bucovina.

Ca să nu se plictisească singur, pe bărbierul Culiţă îl ajută (era în 2003 – n.m.) la ras şi deputatul PSD de Suceava Dorel Petru Crăciun. Este director general al societăţii Forestind, clădită pe scheletul întreprinderii UFET din Rădăuţi şi cu acţiunile răscumpărate de la angajaţi în urma disponibilizărilor sau cu contravaloarea salariilor neonorate cu lunile. În cursul anului trecut (2002 – n.m.), el a exploatat 120.000 de metri cubi de material lemnos provenit din raderea pădurilor din zona Brodina, pe care l-a vândut cu 350.000 de lei (vechi – n.m.) metrul cub.

Unul dintre cei care şi-au primit dreptul pentru faptul că îi ţine politic spatele şi îl ajută să-şi vândă marfa în timp util este un senator născut la Bolgrad, în Basarabia, în urmă cu 60 de ani (este vorba de senatorul PSD Adrian Păunescu, care avea vârsta de 60 de ani în 2003, la data apariţiei materialului – n.m.).

Alte venituri substanţiale le-a realizat din vânzarea unor cabane ruinate, la preţuri exorbitante, Inspectoratului Silvic Suceava, condus de şmecherul Nechiforel.

Luaţi acum un creion şi o cloală de hârtie şi calculaţi cam cât a încasat Crăciun numai din vânzarea lemnului, înainte de a-i plânge de milă sau, mai bine zis, de a-l scuipa în freză pentru că a rămas dator la bugetul de stat cu 14 miliarde de lei (vechi – n.m.). “N-am de unde plăti, că n-am făcut încasări”, s-a justificat Crăciun în faţa satrapilor de la Finanţe, care l-au crezut pe cuvântul lui Cozmâncă şi l-au iertat până la Paştele cailor. (“Academia Caţavencu”, nr. 582/2003)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Cum a ras PSD = ciuma roşie pădurile României”

  1. Cum au fost furate pădurile României, în regimul criminal şi ticălos al PSD = ciuma roşie | A șaptea dimensiune says:

    martie 23rd, 2019 at 15:49

    […] Cum a ras PSD = ciuma roşie pădurile României […]

  2. Cum a acaparat PSD = ciuma roşie presa din România | A șaptea dimensiune says:

    aprilie 21st, 2019 at 14:59

    […] Cum a ras PSD = ciuma roşie pădurile României […]

Adauga un comentariu