Cum au fost furate pădurile României, în regimul criminal şi ticălos al PSD = ciuma roşie

sâmbătă, martie 23, 2019 15:49

PSDAnul Domnului Emil Constantinescu, 2000. Deşi au guvernat împreună, PNL, PD (Partidul Democrat, viitorul PD-L, condus la acea dată de evreul Petre Roman, inculpat pentru genocidul de la mineriada din iunie 1990, dosar aproape închis de ciuma roşie din 2019 – n.m.), UDMR şi PNŢCD (fostul Partidul Naţional Român, cu Iuliu Maniu în frunte, ce a unit Ardealul cu România, din păcate pentru ardeleni – n.m.) au mers în alegerile din 2000 separat, iar Emil Constantinescu nici nu a mai candidat, aşa de tare l-au speriat ciumaţii roşii şi mai ales gorila Securităţii comuniste, Corneliu Vadim Tudor. În reaua tradiţie mioritică, liberalii şi democraţii au aruncat toată vina unei guvernări slăbuţe pe umerii ţărăniştilor, ca şi cum aceştia ar fi guvernat singuri, iar rezultatul alegerilor din 2000 a însemnat revenirea la Cotroceni, pentru al 4-lea mandat, a fostului activist comunist, KGB-istul criminal Ion Iliescu, iar acesta l-a numit premier pe cel care avea să-şi umple conturile din bănci cu bani furaţi de la poporul român, (semi)ţiganului Adrian Năstase. Au urmat patru ani de jaf PSD-ist, din care un episod este povestit mai jos.

Şi ca în orice film cu proşti, în 2016, ciumaţii roşii, hoţi şi mafioţi, sunt din nou votaţi, pe fondul absenteismului masiv al unei populaţii îndobitocite la maxim de către Mafia TV (Antena 3 şi România TV). Era şi este de domeniu evidenţei că o turmă mămăligari – numită pompos “poporul român” -, ce preferă, de exemplu, să moară în spitale cu viermi şi pe drumuri de rahat, dar continuă să finanţeze clerul imoral şi corupt la Bisericii Ortodoxe Române (BOR), nu-i va elimina niciodată pe politicienii mafioţi care au distrus şi jefuit România, iar din banii furaţi şi-au tras averi de zeci de milioane de euro.

Din Maramureş dispar pădurile (era anul 2003 – n.m.)

Ascensiunea lui Aurel Filip în fruntea Direcţiei Silvice a judeţului Maramureş (în plină guvernare PSD – n.m.) a fost însoţită de un şir de dezastre. Cel mai cumplit s-a produs în timpul retrocedării pădurilor private, imediat după alegerile din 2000. Când, la Remeţi, au dispărut peste noapte 32 de hectare de fag cu pădure cu tot, din patrimoniul privat. Valoarea unui singur hectar este de 200 de milioane de lei (vechi, la valoarea din 2003 – n.m.) la prima strigare.

Adevăraţilor proprietari li s-au pierdut înadins actele, iar în locul lor au fost puse în posesie rudele şi prietenii primarului Ştefan Halas, cu o garnitură de acte false. Fraţii Şofineţ figurează în capul listei, cu retrocedări de aproape zece ori mai mari decât li s-ar fi cuvenit, urmaţi la mică distanţă de însuşi primarul Halas. De pe parcelele încurcate în hăţişul birocratic au început să se evapore fagii.

Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi Cinegetic Satu Mare a demarat un control cu privire la tăierile ilegale de pe raza Ocolului Silvic Sighetu Marmaţiei. Angajaţii firmei SC Cvasciuc SRL din comuna Rona de Sus au fost prinşi în flagrant, în timp ce jefuiau o parcelă privată de pe dealul Huta, la limita cu judeţul Satu Mare. Poliţia s-a făcut că-l anchetează pe Ştefan Bereş, şeful de ocol din Sighet, după care l-a lăsat în pace. Atât Bereş, cât şi primarul Halas sau patronul firmei Cvasciuc sunt (erau în 2003 – n.m.) protejaţii lui Aurel Filip, şeful Direcţiei Silvice Maramureş.

Când, săptămâna trecută (luna mai 2003 – n.m.), Jurnalul de Vineri din Baia Mare a pregătit un grupaj de materiale despre abuzurile lui Filip, Liviu Bechiş, prefectul PSD al judeţului Maramureş, a intervenit grosolan pentru stoparea ediţiei. Când nu s-a mai putut face nimic, ediţia a fost cumpărată la prima oră din toate punctele de difuzare, de un comando care a debarcat din trei autoturisme. A ieşit astfel la iveală că Filip, starostele pădurilor maramureşene, se bucură de protecţie politică la cel mai înalt nivel (era în 2003, cu ciuma roşie jefuind România, că asta a însemnat politica PSD-ului – n.m.). Care depăşeşte frontierele judeţului şi este legată prin nevăzute noduri de conducerea superioară de partid (PSD – n.m.) şi de stat (tot PSD, statul fiind acaparat în 2003, ca şi astăzi în 2019 de către PSD = ciuma roşie – n.m.). (Informaţii preluate din “Academia Caţavencu”, nr. 596/2003)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Cum au fost furate pădurile României, în regimul criminal şi ticălos al PSD = ciuma roşie”

 1. România, ţara morţilor care votează şi a pensionarilor care lucrează, mulţi ani după vârsta legală de pensionare | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 3rd, 2019 at 14:36

  […] Cum au fost furate pădurile României, în regimul criminal şi ticălos al PSD = ciuma roşie […]

 2. Jeguri din PSD, mafioţi roşii, românii nu sunt o naţie de hoţi! | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 22nd, 2019 at 20:30

  […] Cum au fost furate pădurile României, în regimul criminal şi ticălos al PSD = ciuma roşie […]

 3. Pentru a fi mafiot în România, după 1989, trebuia, şi trebuie, obligatoriu, să fii membru PSD | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2019 at 8:29

  […] Cum au fost furate pădurile României, în regimul criminal şi ticălos al PSD = ciuma roşie […]

Adauga un comentariu