PSD ne lasa fara paduri

vineri, decembrie 2, 2016 12:04

PSDDin pădurile României se exportă, cu acordul PSD, masă lemnoasă în valoare de circa 2,5 miliarde de euro pe an

Cea mai mare felie din tortul profitului defrișărilor de păduri din România revine firmei austriece SC Holzindustrie Schweighofer SRL. Firma austriacă a avut o cifră de afaceri, în ultimii 5 ani, de 1,7 miliarde euro și un profit cumulat de 336,6 milioane euro. Evident, o parte din acești bani s-au dus în șpăgile încasate de politicienii PSD pentru a lăsa România fără păduri. Mai mult, infractorul jegos Puie Monta (Viorel Ponta pentru turma de idioți care votează mafioții PSD-iști) își permitea, atunci când era prim-ministru, glume macabre de genul “România, dacă devine deșert, s-ar putea reprofila pe extracția de petrol; ce țările producătoare de petrol n-o duc bine?”.

Austriecii de la SC Holzindustrie Schweighofer SRL decorați de Ion Iliescu

În 14 decembrie 2004, Ion Iliescu l-a decorat pe Gerald Schweighofer, managerul companiei, cu Ordinul National pentru Merit în grad de Cavaler. Decretul prezidențial 1.036, a fost semnat de Ion Iliescu în 2 decembrie 2004 si publicat in Monitorul Oficial nr 1.191 din 14 decembrie 2004. Să mai spună cineva că PSD-ul nu iubește România (hăăă, hăăă, hăăăă).

Ponta i-a lăudat copios pe austrieci

”Pe 11 iulie 2013, cu ocazia prezentării Programului național de investiții, Ponta s-a laudat cu o investiție realizată de aceasta companie în Covasna. Firma austriacă a fost introdusă pe o listă la capitolul Mari investiții-companii internaționale, alături de giganți industriali precum Dacia, Ford, Daimler, Oracle, Bosch, Pirelli, Michelin”, se arată într-un articol Hotnews.

Înainte de momentul din iulie 2013, când Victor Ponta a lăudat firma austriacă. Un ministru al cabinetului său a participat la inaugurarea unei fabrici a Schweighofer Holzindustrie. Ministrul Apărării Mircea Dușa, a participat în martie 2013 la o conferință în Covasna, cu ocazia inaugurării investiției Holzindustrie.

Și un mesaj pentru idioții ce intenționează să voteze mafioții din PSD: „Nepoții voștri vor vedea păduri doar la televizor, jeguri, gunoaie, nenorociți care nu vă pasă de această țară”.

Citește si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “PSD ne lasa fara paduri”

 1. „Logica” cretinilor de voteaza mafia PSD-ista | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 8th, 2016 at 19:41

  […] PSD ne lasa fara paduri […]

 2. Criminalii de la Colectiv au 44% intentii de vot | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 9th, 2016 at 16:14

  […] PSD ne lasa fara paduri […]

 3. PSD-istii, aceste curve virgine o data la 4 ani | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 11th, 2016 at 11:30

  […] PSD-iștii au contribuit la jaful din pădurile României, acordând firmei austriece SC Holzindustrie Schweighofer dreptul de ne lăsa fără paduri, ci alții, precum Soros sau alte partide politice din […]

 4. Un episod din jaful PSD-ist: afacerea CARITAS | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 7th, 2017 at 12:18

  […] PSD ne lasa fara paduri […]

 5. Adrian Năstase a preluat, personal, controlul jafului forestier | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 11th, 2018 at 20:08

  […] PSD ne lasa fara paduri […]

Adauga un comentariu