Cu fata cununata de Oprea, deputatul mafiot Nutu Fonta taie toate padurile Maramuresului

sâmbătă, octombrie 22, 2016 11:17
Posted in category Justitie, Mass-media

Nutu FontaDeputatul mafiot Nuțu Fonta este mână în mână cu clanul mafiot Butanu

Nuțu Fonta, deputatul de Maramureș, este implicat în afaceri cu păduri din zona Borșa, acolo unde a pus mâna pe o suprafață ocupată de pădure aproape egală, ca mărime, cu suprafața Bucureștiului, suprafață ce este defrișată de ceva timp. O investigație Rise Project scoate la iveală faptul că între familia deputatului mafiot Fonta și clanul Butanu sunt legături extrem de puternice, iar rezultatul acestor legături este lemnul tăiat masiv din zona Parcului Natural din Munții Maramureșului, lemn ce ajunge la compania austriacă Holzindustrie Schweighofer. Este clar că austriecii nu lasă România fără păduri singuri, ci în complicitate cu mafioții din Parlament, cei care în loc să apere interesele cetățenilor care i-au votat, au parteneriate cu clanuri interlope și afaceri de tip mafiot.

Nuțu Fonta a fost ales deputat în partidul țigănușului infractor Dan Diaconescu

După figură, Nuțu Fonta pare un țigan sau, cel mult, o corcitură. Se pare că acea cocină numită OTV a contribuit din plin la accesul multor gunoaie în Parlamentul României, acolo unde au găsit un paravan pentru a fura nu numai ca-n codru, ci chiar codrul în totalitatea sa.

Mafiotul Gabriel Oprea, pe atunci vicepremier și ministru de interne, a venit la nunta fiicei deputatului Fonta cu elicopterul Ministerului de Interne, o altă ilegalitate dintre miile comise de izmenarul mafiot

Nunta fiicei deputatului Nuțu Fonta a avut loc la Borșa, iar vicepremierul celui mai cinstit guvern de hoți, guvernul Viorel Ponta (Puie Monta pentru prieteni), Gabriel Oprea, nu putea veni decât cu elicopterul, doar n-o să fie folosit în misiuni de salvare, dă-i în mă-sa de proști ce au votat UNPR-ul mafiot. Așa a fost ucis și polițistul Bogdan Gigina, în “misiuni de interes național” ale acestui jeg numit Gabriel Oprea.

PMP-ul lui Băsescu a preluat și mafioții UNPR-ului

“Marea lovitură” politică a PMP-ului a fost unirea, prin absorbție, cu UNPR-ul mafiotului Oprea. În acest fel deputatul mafiot Nuțu Fonta a ajuns la PMP, partid care promovează, cică, alți oameni, noi și imaculați. Hai să fim serioși! Mă întreb oare Traian Băsescu, atunci când s-a unificat cu UNPR-ul, l-a interesat cât de puțin faptul că UNPR-ul este o formațiune de tip mafiot, ce alături de PSD și PNL a constituit Alianța Răului ce în 2012 voia să scoată România din UE? Pentru mine, Traian Băsescu ce nu mai este Președintele României constituie o mare dezamăgire. Să ataci continuu DNA-ul, să te duci la televiziunea mafiotului Sebastian Ghiță, Romania TV, unde să ai aceeași poziție cu tot soiul de mafioți ce au furat miliarde de euro în România, plus multe de acest fel, nu înseamnă deloc să-ți aperi mandatele, ci să te faci de rahat și să-i pierzi pe cei care te-au apreciat ca Președinte al României, Gabriel Liiceanu ar fi un nume, printre care și pe mine, autorul acestui articol. Unde este Președintele Băsescu cel care spunea la arestarea fratelui său (citez din memorie): “Dacă a încălcat legea, să plătească!”. M-aș putea întreba, precum cei de la Ghiță_TV și Latrina 3, până în 2015, dacă Elena Udrea “prestează” cu atâta talent încât uiți de principii, de oameni care te-au sprijinit și apărat și chiar de această țară ce te-a votat de două ori Președinte.

Nuțu Fonta a pus mâna pe mai mult de 200 de hectare de pădure, ce în realitate aparțin altor persoane

Oamenii din zonă (și SRI-ul, după cum vom vedea mai jos) spun că Nuțu Fonta ar fi pus mâna pe mai mult de 200 de hectare de pădure, iar o parte din aceste terenuri au ajuns la clanul interlop Butanu, condus de frații Grigore și Toader Timiș din Borșa. În realitate, padurile care au ajuns la Nuțu Fonta și clanul Butanu aparțin altor persoane în baza unor decizii definitive ale justiției.

Între timp, majoritatea pădurilor a fost tăiate, efectul fiind inundațiile din zonă

Defrișările masive au dus la inundații în zonă, iar efectul acestor jafuri practicate de mafioți, unii parlamentari, va dura 50 – 100 de ani.

SRI-ul a semnalat fenomenul, Parlamentul s-a șters la cur cu Raportul SRI

Doar n-o să-l intereseze pe mafiotul Tăriceanu soarta pădurilor României. Parlamentarii au grijă să-și apere fundurile, banii furați și afacerile de tip mafiot, iar jegul de Tăriceanu apare seară de seară la tembelizor să ne explice cum DNA-ul nu-i lasă pe ei să fure în continuare. Acesți bandiți, acești mafioți trebuie eliminați rapid din politică și duși la pușcărie, dacă vrem să mai salvăm ceva în această țară. Și doar Strada poate s-o facă, nu opoziția formată din PNL-ul plin și el de mafioți sau PMP-ul ce include mafia UNPR-istă.

Adevărații proprietari de păduri au fost agresați, amenințați și șantajați de mafioți

Precum în Sicilia, patria mafiei, în Maramureșul istoric, cică leagăn al românismului, mafioții fac legea. Iar PSD-ul, ce deține majoritatea în Maramureș, este aripa politică a Mafiei. Proprietarii de terenuri au fost agresați, amenințați și șantajați de clanul Butanu, iar pădurile le-au fost luate cu japca.

Mafioții Grigore și Toader Timiș au stat doi ani la închisoare, iar acum își continuă nestingheriți afacerile ilegale cu păduri, mai precis defrișările masive

Și aceasta tot cu sprijinul lui Nuțu Fonta, deputat în Parlamentul României. Tot clanul Butanu a fost implicat, în 2009, în furtul de utilaje din Occident, atunci descperindu-se că unul din utilajele furate de clanul Butanu a fost transportat de un camion al firmei lui Fonta.

Fratii Timis

Parlament + PSD + PNL + UNPR + … = MAFIA

Sursa: https://www.flux24.ro/dezvaluiri-video-bomba-deputat-omul-mafiei-padurilor-din-maramures-pentru-holzindustrie-schweighofer-a-pus-mana-ilegal-pe-o-suprafata-cat-bucurestiul/

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Cu fata cununata de Oprea, deputatul mafiot Nutu Fonta taie toate padurile Maramuresului”

 1. Elena Udrea si-a început cariera politica in PSD | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 4th, 2016 at 14:01

  […] Cu fata cununata de Oprea, deputatul mafiot Nutu Fonta taie toate padurile Maramuresului […]

 2. Ca sa poata fura linistiti, mafiotii PSD-isti au devenit, brusc, admiratori ai lui Trump | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 11th, 2016 at 16:33

  […] Cu fata cununata de Oprea, deputatul mafiot Nutu Fonta taie toate padurile Maramuresului […]

 3. Pentru jegurile ce voteaza PSD-ul, educatia si moralitatea unui individ nu conteaza | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 17th, 2016 at 21:36

  […] Cu fata cununata de Oprea, deputatul mafiot Nutu Fonta taie toate padurile Maramuresului […]

 4. Pentru jegurile PSD-iste, Soros este rau doar cand nu finanteaza PSD-ul | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 19th, 2016 at 19:19

  […] Cu fata cununata de Oprea, deputatul mafiot Nutu Fonta taie toate padurile Maramuresului […]

 5. Scrisoare deschisa jegurilor ce vor vota PSD-ul | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 27th, 2016 at 11:43

  […] Cu fata cununata de Oprea, deputatul mafiot Nutu Fonta taie toate padurile Maramuresului […]

 6. PSD ne lasa fara paduri | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 2nd, 2016 at 12:05

  […] Cu fata cununata de Oprea, deputatul mafiot Nutu Fonta taie toate padurile Maramuresului […]

 7. Adrian Năstase a preluat, personal, controlul jafului forestier | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 30th, 2019 at 19:44

  […] Cu fata cununata de Oprea, deputatul mafiot Nutu Fonta taie toate padurile Maramuresului […]

 8. Revolutia din 1989 l-a prins pe Ilie Nastase la un chef cu Nicu Ceausescu | A șaptea dimensiune says:

  mai 18th, 2019 at 8:42

  […] Cu fata cununata de Oprea, deputatul mafiot Nutu Fonta taie toate padurile Maramuresului […]

Adauga un comentariu