Cum accesăm şi folosim ChatGPT, cea mai populară platformă de Inteligenţă Artificială (AI)

miercuri, februarie 8, 2023 20:14
Posted in category IT

ChatGPTLa sfârşitul anului 2022, creaţia celor de la OpenAI, ChatGPT, a devenit „aplicaţia” cu cea mai rapidă creştere din toate timpurile, devenind un concurent serios pentru giganţii Google, Microsoft şi Meta (Facebook).

Indiferent dacă oamenii folosesc instrumentul AI pentru a pune întrebări amuzante, pentru a vedea cât de bine poate crea conținut sau pentru a găsi și corecta o eroare într-un cod, un lucru este clar: succesul ChatGPT nu constă în cât de inovatoare este ideea, ci în cât de accesibilă și firească o percep utilizatorii.

Chatbot-ul AI poate menține interacțiuni text conversaționale cu utilizatorii prin utilizarea inteligenței artificiale. Poate genera răspunsuri la întrebări (o caracteristică care ar putea în cele din urmă să provoace motoarele de căutare), să genereze text pentru proză, să scrie cod, să facă calcule, să traducă informații și multe altele.

Cum se utilizează ChatGPT

Chiar dacă OpenAI lucrează în mod constant pentru a îmbunătăți ChatGPT, rețineți că poate furniza informații false, deoarece AI nu este lipsit de defecte și nu înlocuiește interacțiunea umană sau sursele verificate de informații.

1. Creați un cont OpenAI

Accesați chat.OpenAi.com și înregistrați-vă folosind un cont de e-mail. Trebuie să creați un cont pentru a vă conecta și a interacționa cu ChatGPT.

2. Acceptați termenii ChatGPT

După ce v-ați conectat la contul dvs. OpenAI, citiți termenii și condiţiile de la ChatGPT și faceți clic pe Next (Următorul).

3. Începeți să scrieți

Asta este.

Acum că știți cum să utilizați ChatGPT, este timpul să interacţionaţi cu el și să adresați modelului de limbă orice întrebări arzătoare pe care le aveți și să vedeți ce fel de răspunsuri puteți obține.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: , ,

Adauga un comentariu