Cum au furat PSD-iştii alegerile în 2004, atunci când România era în afara UE (II)

duminică, mai 21, 2023 17:21

PSD, coruptie si crima

Continuăm, în această a doua parte (vezi şi prima parte), cu alte dovezi ale furtului de voturi, de către PSD = ciuma roşie, la alegerile parlamentare şi prezidenţiale din noiembrie 2004.

Alegeri cu cântec de surle, ploaie şi fraude în Belgia

Până şi coastele Belgiei au fost atinse de mareea alegerilor negre de la Bucureşti (din 2004 – n.m.). La biroul electoral al circumscripţiei 1.415 din Bruxelles, unde a plouat de-a proasta toată ziua de duminică (ziua alegerilor – n.m.), ar fi trebuit să existe câte 2.500 de buletine pentru alegerea preşedintelui şi tot atâtea pentru Senat şi Cameră. Sâmbătă, 27 noiembrie 2004, când Florin Mihuţ, locţiitorul preşedintelui biroului electoral şi reprezentant al Alianţei D.A. (Alianţa Dreptate şi Adevăr, formată din PNL şi PD – n.m.), a desigilat buletinele, numărătoarea nu mai ieşea la socoteală şi dădea deja primele semne de fraudă: 2.500 pentru Preşedinţie, 4.103 pentru Senat şi 1996 pentru Cameră.

Baza de calcul reală pentru alegătorii aşteptaţi la această circumscripţie belgiană porneşte deci de la numărul de buletine pentru Cameră, de 1.996. De unde naiba s-a desigilat un număr dublu de buletine pentru Senat, numai Pesedeul şi distinsa lui soţie, Frauda, pot s-o ştie.

Alegerile au produs kilograme de sictir şi tine de acreală. Carmen Hopârtean Drăghici, apropiată până la intimitate de mediile diplomaţiei româneşti din Regatul Belgiei, a fost recomandată călduros de suspect de ambasadorul Ion Jinga să facă parte din biroul electoral. Duduia Cramen l-a făcut pe dracu-n patru pentru a crea atmosferă în circumscripţie: i-a dat dracului pe Octavian Ştefan Mihuţ, observator din partea PNŢCD, şi pe Cristi Mujdei, din partea Alianţei D.A.; a dat din picioare şi a ţipat ca o apucată toată ziua, ca la uşa cortului, până ce, scârbiţi de spectacol, o parte dintre alegatori au preferat să plece de tot la o bere.

Jinga s-a comportat ca un slujbaş credincios şi cerea indicaţii de la BEC (Biroul Electoral Central – n.m.), care n-a încetat să i le trimită toată ziua prin fax, fapt ce a bulversat procedura de votare atât de rău, încât a luat-o câş pe lângă legea electorală.

În fine, una peste alta, o parte dintre alegători s-au felicitat din suflet că la scrutinul din 28 noiembrie 2004 au votat Belgia pentru totdeauna.

Hotărâre privind modificarea Hotărârii Guvernului de a câştiga hotărât alegerile

Alegerile (parlamentare din 2004 – n.m.) au fost câştigate de PSd prin mită cu lemn de foc, distribuit electoratului sărac la pungă şi cu duhul.

Hotărârea de Guvern din septembrie 2003, cu privire la volumul de masă lemnoasă care se poate recolta în anul 2004, a fost modificată de o altă Hotărâre din 30 noiembrie 2004. Nici un motiv nu poate justifica creşterea volumului de exploatare a lemnului de foc pentru nevoile populaţiei, în ultima lună a anului, în afară de cele pur electorale.

De la nevoi de 2,2 milioane metri cubi pentru aprovizionarea cu lemn a populaţiei de catre regia Romsilva, s-a ajuns, în urma modificării Hotărârii, la 2,78 milioane. Diferenţa de 580.000 de metri cubi rămâne în patrimoniul regiei, care o distribuie gratis familiilor nevoiaşe care au nevoie de PSD ca de foc.

În acelaşi timp, de la un necesar de 0,6 milioane de metri cubi, pentru nevoile proprii ale regiei, s-a ajuns în urma modificării la 0,750 milioane. Diferenţa de 150.000 de metri cubi ia acelaşi drum al sponsorizărilor.

Cifra totală este de 730.000 de metri cubi, care vor fi daţi gratis, între turul unu şi doi al alegerilor prezidenţiale, câte un metru cub de fiecare familie. Dacă dublaţi cifra, la cam câţi membri are o familie normală, formată dintr-un bărbat năuc şi o nevastă tută, veţi ajunge la un total de aproape 1,5 milioane de hăbăuci. Acesta este numărul de măgari-putere ai formidabilei maşini de vot a PSD.

Nota de plată a întregii pomeni electorale este de 109 miliarde de lei (vechi – n.m.). Hotărârea hotărârii nu şi-a bătut capul cu scoaterea pârlelii. Ne-am gândit însă noi la toate şi vă spunem că banii vor fi recuperaţi prin majorarea cu 50 de procente a valorii masei lemnoase din sectorul industriei lemnului. Ceea ce va inflama spiritele sindicatelor din industrie, fapt ce va provoca incendii în pădure, realitate ce va compromite iremediabil prietenia istorică dintre român şi codru, confiscată şi abuzată de PSD. („Academia Caţavencu”, nr. 678/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu