Cu ciuma roşie la guvernare, Dâmboviţa s-a înecat în smârcul mafiei PeSeDiste

luni, iulie 6, 2020 8:12

Adrian Nastase si Victor PontaUn material din 2004 pe această temă.

Preşedintele Comisiei SRI, deputatul Ion Stan (PSD), este (era în 2004 – n.m.) de felul lui din Dâmboviţa. Fiind conjudeţean cu premierul (din 2004 – n.m.) Adrian Năstase şi unul dintre cei mai fideli oameni ai premierului, după Dana Năstase, evident, pare normal ca Stan să fi fost numit şi preşedintele filialei dâmboviţene a PSD.

Fiind preşedinte de filială de partid, pare firesc ca Stan să împartă el bucatele. De împărţit, le împarte împreună cu prefectul (PSD, din 2004 – n.m.) Victor Sanda şi cu vicepreşedintele Ion Dumitru, care este şi directorul general al Romsilva.

Prefectul are o firmă, “Complis”, care câştigă mai toate licitaţiile, fie nelicitate, fie prost trucate, pentru acapararea celor 42 de lucrări de infrastructură din judeţ, a căror investiţie este de 32 de milioane de euro.

De administrarea banilor negri pentru partid se ocupă (se ocupa în 2004 – n.m.) Ion Stan, împreună cu vicepreşedintele Ion Dumitru. Aurel Cucu, preşedintele Consiliului Judeţean, a declarat în exclusivitate: “Pe un teanc din acesta de bani am pus personal mâna şi după aceea nu am ştiut cum să fac să nu se mai poată vedea vreodată. I-am mutat dintr-un loc în altul. Ce vă spun acum s-a întâmplat ultima dată la Râul Alb, când în sală s-a scos un teanc de bani şi s-a dat primarului: să faci uşile, să faci ferestrele la cămin(…). Stan decide în privinţa tuturor cheltuielilor.

De exemplu, cazul de la Moreni. Nu se poate ca cineva să cumpere un spaţiu cu peste 400 de milioane de lei (vechi, la valoarea de la începutul anilor 2000 – n.m.), iar după o lună să-l doneze partidului şi, coincidenţa-coincidenţelor, cabinetul parlamentar al deputatului Ion Stan să fie chiar în acel sediu PSD. Astăzi (în luna mai 2004 – n.m.) sunt blocate investiţii foarte importante pentru judeţul nostru, cum este Super Schi în Carpaţi, unde s-a lucrat mult până s-a obţinut HG (Hotărâre de Guvern – n.m.), unde s-a lucrat mult de către Consiliul Judeţean până s-au întocmit proiectele, iar astăzi (luna mai 2004 – n.m.) acest proiect este blocat, pentru că el nu este pe terenurile pe care le deţin Ion Stan, Ion Dumitru şi alţii, care mi-au spus clar: nu se va primi nici o finanţare până nu se va schimba proiectul aşa cum vrem noi”.

Declaraţia lui Cucu face parte dintr-un amplu interviu cenzurat (în 2004, cu PSD = ciuma roşie = mafia la guvernare – n.m.) de presa dâmboviţeană, controlată de oamenii lui Adrian Năstase. (“Academia Caţavencu”, nr. 650/2004)

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu