Cum au subjugat mafioţii PSD-işti judeţele României: astăzi, judeţul Iaşi

vineri, august 2, 2019 11:34

Criminali PSD - ALDEAstăzi vom vorbi despre Paul Neamţu, deputat PSD de Iaşi (era 2003 – n.m.), deci afacerist. Ca orice pesedist care se respectă, are (avea în 2003 – n.m.) o firmă, MOLDROM, dar şi o fundaţie, AEDIFICIA, precum şi o presă locală pozitivă.

Să ne aedificăm un pic: MOLDROM lucrează în construcţii. În construcţii de şcoli, dacă e nevoie. Şi nevoie a fost, când Neamţu a câştigat o licitaţie de reabilitare a 7 şcoli din judeţul Iaşi, pe 12 miliarde lei (vechi – n.m.) veniţi de la Banca Mondială. Şi dă-i, şi lucră la şcoli, zi de vară până-n iarnă, căci termenul de predare era în decembrie. MOLDROM, însă, a dat şcolile gata prin primăvara anului următor. Când termenul de garanţie expirase.

Era prea târziu ca pereţii scorojiţi ai şcolilor de-abia reabilitate şi crăpăturile de un deget din fundaţii să mai fie reparate. Bun, şi acum să ne aedificăm complet: prin AEDIFICIA, Neamţu plimbă ziarişti ieşeni prin toată Europa. Chipurile, ca să însoţească grupurile de studenţi şi elevi merituoşi care primesc excursii cadou de la Neamţu.

Dar poate că excursiile astea sunt date elevilor şi de milă, ca să nu fie obligaţi să stea tot anul în şcolile reparate de firma lui Neamţu. Iar ziariştii chiar nu acum să vadă hoţiile lui Neamţu din judeţul lor, Iaşi, de vreme ce stau mai mult prin străinătate. (“Academia Caţavencu”, nr. 622/2003)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: , ,

One Response to “Cum au subjugat mafioţii PSD-işti judeţele României: astăzi, judeţul Iaşi”

  1. Minciuna şi secretomania – sufletul nepieritor al comunismului | A șaptea dimensiune says:

    noiembrie 13th, 2019 at 21:13

    […] Cum au subjugat mafioţii PSD-işti judeţele României: astăzi, judeţul Iaşi […]

Adauga un comentariu